Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ ÖNFELEDT NYARALÁS TITKA

nyaraló csomag

A nyár a családdal együtt töltött pihenésről, a feltöltődésről szól. Legyen külföld vagy belföld, hegyvidék vagy vízpart, nagy örömmel indulunk hosszabb-rövidebb vakációra a családdal, párokkal, vagy akár egyedül.

Hogy igazán gondtalan legyen a nyaralásunk, és az együtt töltött napok valóban csak RÓLUNK szóljanak, fogadjuk a Justot útitársunkká! Hiszen amit a Just hoz az jó!

Új ajánlatunkban található Nyaraló csomagjaink mindent tartalmaznak, amire csak szükség lehet egy hosszú pihenés során.

A San’Activ krém szinte minden szükséges törődést megad a bőrünknek. Hiszen hidratál, táplál, regenerál, fiatalít, sőt mi több kezeli a különböző bőrtüneteket. Különösen hatásos stressz, fáradtság és vízhiány esetén. A gyenge és vékony bőrnek védelmet nyújt, puhává teszi. Erősíti a bőr rugalmasságát, felgyorsítja a bőrsejtek képződését, segíti az új bőrréteg kialakulását, illetve stimulálja a varasodás (hegesedés) nélküli seb gyógyulását. Sőt, alkalmazása esetén a régi hegek is elhalványodhatnak. Csökkenti a bőrgyulladást, az irritációt, stimulálja az immunrendszert. Enyhíti a zúzódások okozta vagy reumás eredetű fájdalmakat, a viszketési ingert és az allergiás tüneteket.

Az Izlandi moha tusfürdő a kimondottan frissítő hatása miatt igazi nyári tusfürdőnek nevezhető! Ez a gél tökéletesen frissíti, tonizálja, táplálja és hidratálja a bőrt, gyulladásgátló és sebgyógyító hatással rendelkezik, csökkenti a bőrödémát, segít a szervezetnek a méregtelenítésben, erős antioxidáns, támogatja az immunrendszert, bőrfiatalító hatással rendelkezik. Erős tonizáló hatása miatt a reggeli tusoláshoz is ideális!

Az Alpesi balzsamot így nevezzük, „egy kis tégely Svájc”. Nem véletlenül, hiszen magas koncentrációjú készítmény, amely hatékony segítséget jelent ízületi, gyulladás, ízületi fájdalmak esetén, alkalmazható migrénes fejfájásnál, görcsöknél, de akár rovarcsípéseknél is. Egy igazán univerzális szer, amely egyetlen házipatikából sem hiányozhat.

A Sampon zsíros hajra intenzív, mégis kíméletes tisztítást biztosít a zsíros fejbőr számára. Normalizálja a túlzott faggyútermelést, késlelteti a haj tövének újrazsírosodását, csökkenti a kellemetlen hajszagot, enyhíti a kínzó viszkető érzést, védi a fejbőrt a stresszfaktoroktól, megvédi a fejbőrt a szárazságtól és megelőzi az irritációt, fertőtlenít. Segíti a fejbőr természetes egyensúlyának fenntartását.

A lenmag, citromfű, árvácska és árvalányhaj-kivonatnak köszönhetően tökéletesen ápolja fejbőrünket.

Alkalmazás: kis mennyiséget masszírozzunk a vizes hajba és fejbőrbe, hagyjuk rövid ideig hatni, majd alaposan öblítsük le.

A Havasi gyopár roll-on a tartós frissességet biztosítja használója számára. Ez a termék nemcsak dezodorál, hanem fertőtlenít és gátolja a gyulladást, nem irritálja és nem szárítja a bőrt, nem károsítja a bőr normális mikroflóráját, tökéletes bőrbarát: ápolja, hidratálja és tonizálja a bőrt, hűvös, megnyugtató illata van, könnyen használható és kifogyhatatlan!

A Havasi gyopár after shave gél igazi csemege a borotválkozás utáni termékek között. Hiszen arcszesz és bőrápoló krém is egyben. Összetételeinek köszönhetően nemcsak bőrnyugtató, de gyulladásgátló, vérkeringést stimuláló, hidratáló és fiatalító. Használata után a borotválkozás során megsérült bőr (mikrosérülések akkor is keletkeznek, ha szabad szemmel nem láthatóak) hamar megnyugszik. A bőr rugalmassá válik és visszanyeri a hidrolipid réteget. A sejtek regenerációja felgyorsul, a vérkeringés javul, a ráncok kisimulnak. Az arcbőr bársonyossá, üdévé válik.

Használata rendkívül egyszerű. Borotválkozás után csupán egy kis mennyiséget kell felvinni a bőrre, majd finoman bemasszírozni.

A Pedibon lábspray egy univerzálisan használható termék, melyet elsősorban reggel használjunk, de a nap során bármikor lehet ismételni. Hűsít, frissít, felgyorsítja az apró bőrsérülések gyógyulását, erős izzadásgátló, szagtalanító, fertőtlenítő és gombaölő hatású. Biztosan van az ismerőseitek között olvasóim, akiknek rendkívül kellemetlen lábszaguk van. Itt van a megoldás számukra. Reggel indulás előtt, lehetőleg cipőfelvétel előtt fújják be a lábszárakat, talpat, lábfejet. Majd néhány perc alatt hagyják megszáradni, hogy ne legyen ragacsos érzésük és már kezdhetik a napjukat. Este, amikor hazaérnek és leveszik a cipőjüket, senki nem fogja tudni, hogy megérkeztek. Nyári nagy melegben, ha hűtőbe téve lehűtjük, és úgy használjuk, még kellemesebb a hűsítő hatása.

A Just for Men tusfürdő egyedülálló termék, melyet kifejezetten a férfiak számára fejlesztettek ki. Speciális bőrápoló összetevőket tartalmaz, melyek gyengéden ápolják a bőrt. Energizál, hidratálja a bőrt, hosszan tartó frissességet biztosit, illata egész napon át érezhető.

Mindenkinek jó nyalást és kellemes pihenést kívánunk!

Üdvözlettel
az Életfa Program csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok