Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Néhány üveg egészség

Nahrin tökmag, boróka, tropic

Tökmag szirupMost elsősorban az urak figyelmét kérjük, hiszen a Tökmagszirup az ő problémáikra jelenthet megoldást. A tökmag sok értékes anyagot tartalmaz: gazdag A-vitamin előanyagban, B-, C- és E vitaminban, kalciumban, magnéziumban, vasban, szelénben, cinkben és esszenciális zsírsavakban. Gazdag továbbá fitoszterinekben, amely megelőző ill. enyhítő hatású a prosztata megnagyobbodása esetén. Ezzel a gonddal sajnos a45 év feletti férfiak fele találkozik élete során. A megelőzés és a korai felismerés rendkívül fontos, hisz sok esetben elkerülhetővé teszi a súlyos megbetegedéseket.

A Nahrin Tökmag szirup hatóanyagainak köszönhetően növeli az ellenálló képességet, megsokszorozza a vörös vértestek számát, ezzel növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. Pozitív hatású az emésztésre. Természetes antibiotikumot tartalmaz, jótékony hatása van az idegrendszerre, segíti a prosztata-megnagyobbodás kialakulásának megelőzését és a kezelésben is hasznos, így ideális kombinációt alkot a tökmag-kivonattal. A koleszterinszintet csökkenti, így enyhíti az érelmeszesedés kockázatát, valamint kisgyermekek ágyba vizelése esetén is pozitív hatású. Hölgyeknél és férfiaknál a tökmag hatásos a különböző húgyhólyag megbetegedések esetén, erősíti a hólyagot, segíti a sebgyógyulást.

Az összetevőkből látható, hogy a Nahrin ismét nagyot alkotott, hiszen a termékben jelenlevő anyagok egymás hatását erősítik, rendkívül jól kiegészítik.

És nem csak férfiaknak javasolható haj-, és prosztataproblémák esetén, valamint megelőzésre, de hólyagproblémákkal küszködő hölgyeknek, gyulladás esetén is kitűnő választás! Mivel gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, esszenciális zsírsavakban, ezért a szervezetre általános jótékony hatást fejt ki.

Boróka szirupÍgy a tél közepén érdemes a családi patikában tartani a Boróka szirupot, hiszen a hegyi boróka hosszú ideje a megfázásos, hűléses, reumás panaszok enyhítője, a népi gyógyászatban évszázadok óta használják a betegségek megelőzésére, és kezelésére. Keringést javító és vízhajtó hatása révén (amelyet anélkül fejt ki, hogy a szervezet számára nagyon fontos kálium kiürülne) kiváló reuma elleni szer is lehet! Emellett segít normalizálni az emésztési zavarokat, az epehólyag működését, csíraölő hatásával biztosítja a bélrendszer megfelelő baktérium flóráját. Fokozza a hörgőkben lerakódott váladék kiürülését, csíraölő hatásának köszönhetően támogatja szinte minden fertőzéses tüdőbetegség kezelését. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ajánlott, akár teában, vízben, más folyadékban oldva, vagy hagyományos módon kenyérre kenve is fogyasztható!

Narosan tropicTermészetesen nem maradhat ki az ismeretlen ismerős, a Narosan Tropic sem. Testünk bonyolult védelmi mechanizmussal rendelkezik, amely a betolakodó mikroorganizmusokat (baktériumok, vírusok, gombák) és az általuk előállított anyagokat elfogja és megsemmisíti. Sajnos azonban életmódunk és egyéb okok miatt legyengülhet védelmi rendszerünk, ami ahhoz vezet, hogy gyakrabban és súlyosabban betegedhetünk meg, mint egyébként.

Itt lép színre a Narosan család trópusi gyümölcsökből (narancs, mangó, papaya, ananász, maracuja, aloe vera) készült multivitaminja, amelynek alapját a búzacsíra adja. Hatékonyságát növelendő különböző gyógynövény kivonatok (echinacea, bodza, hársfavirág) és ásványi anyagok is fellelhetőek benne. A legfontosabb a cink, az anyagcsere egyik igen fontos ásványa, mely gyulladáscsökkentő hatású, erősíti az immunrendszert, szükséges az A-vitamin felvételéhez, és segít a szervezetben felhalmozódott nehézfémek (ólom, higany, kadmium) kiürítésében. Emellett tartalmaz minden életfontosságú vitamint és ásványi anyagot, tökéletes választás a megnövekedett vitaminszükséglet idején, hosszabb időszakon keresztül is szedhető, ráadásul még a koncentrációs képességet is javítja.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok