Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Az egészséghez vezető út

lovak

Ismét lezárult egy év, és bizakodva nézünk az új tervek és kihívások elé. A kínai horoszkóp szerint a bölcs Kígyót felváltotta a lendületes Ló. Lehet, hogy sokan elmosolyodnak ezen, de ugye jól hangzik, hogy már bölcsebbek lettünk, és ideje felvenni a lendületet. Mindenki egyetért ezzel? De mire való ez a lendület? Ha valaki már jól érzi magát a bőrében, nem lenne jobb inkább megállni, és szépen csendben megtartani a testi-lelki jólétet? Nem, mert a természetben folyamatosan zajlik a változás és a fejlődés. A gyümölcs érése is csak napok és hetek alatt következik be, de ha percről percre figyeljük ezt a folyamatot, akkor nem is vesszük észre a változást.  Ilyen módon az emberi szervezet is minden pillanatban változik. De merre tart ez a folyamat? Előre fejlődő, vagy visszafelé, hanyatló irányba? Ez rajtad is múlik.

Mindenki szeretne egészséges és fiatalos lenni, de ez csak akkor lehetséges, ha ő irányítja ezeket a változásokat.

Meggyőződésem, hogy mindenkinek kivétel nélkül a teste megérett a valódi „felülvizsgálatra”. A szervezet „felújítását” akár melyik korban el lehet kezdeni. De hogyan végezzük ezt el? Ébresszük fel testünket, és elszántan essünk neki az egészségünk reformálásához? Van, aki képes rá, de a többség hamar veszít a lelkesedéséből és visszatér az életének a régi szakaszához, az úgynevezett bevált testi-lelki kényelemhez. Újabb próbálkozások után sajnos megint könnyen veszítünk a lendületből. Sokszor minden más fontosabbnak tűnik, mint a saját egészségünk. Pedig az ördögi körből való kitörést „békésen” is végig lehet vinni.

futoemberA sokévnyi tapasztalataim alapján mindenkinek tudoktanácsolni egy kellemes utat a testünk egészsége, egyensúlya és fiatalsága eléréséhez. A régi Életfások között sokan vannak, akik tudják, miről beszélek. Annak idején, mikor az első Életfa termékek megjelentek, mindenki általában csak 1-2 bizonyos, általa kiválasztott termékkel ismerkedett. Ezután, mivel elégedett lett vele, megpróbált egy másikat is. Fokozatosan szokássá vált, hogy végig kóstolja, használja és élvezze az összes Nahrin és Just terméket. Hamar észrevette a testének a pozitív változásait. Erősebb, ellenállóbb lett, sokaknak elmúltak, vagy enyhültek a panaszai, javult az életkedve.

A környezetünk pozitívan értékelte a külsőnket, hiszen aki nap, mint nap látja magát a tükörben, nem is rögtön veszi észre, hogy megfiatalodott.

A testünk hálásan befogadja a sok hasznos természetes anyagot, legyen ez étrend-kiegészítő vagy gyógykozmetikum, hiszen bizonyos korban a szervezet raktárai majdnem teljesen kiürülnek. Ha ezeket elkezdjük használni, egyre igényesebbé válunk, és már nem lesz szükségünk sok mindenre, ami régen megszokott volt. Egyszerűen a testünknek tiszta építőelemekre van szüksége, hiszen csak ezeket tudja hasznosítani.

Az emberek többségének a szervezete szó szerint ki van éhezve, hiszen a sok kalóriadús, üres táplálékkal alig kap hasznos és nélkülözhetetlen anyagokat: ásványokat, vitaminokat, antioxidánsokat, értékes fehérjéket, telítetlen zsírsavakat, probiotikumokat, enzimeket. Megtévesztő, hogy ez a hiány kimondottan farkaséhséget tud okozni. Ilyenkor megint elkezdünk sokat enni, ahelyett, hogy feltöltenénk szervezetünket a valóban fontos anyagokkal, pedig elvégezhetjük ezt a folyamatot. Kezdhetjük akármelyik Nahrin termékkel, de a legjobb lenne betartani az aranyszabályt: alapozás, méregtelenítés és feltöltés.

Az alapozás (Basico) nem csak a szervezet túlsavasodása ellen hat, hanem a szervezetbe juttatja a létfontosságú ásványi anyagokat.

A méregtelenítés (Articsóka, Affi’line, Író, Fibrosan, Fibrofit) alaposan tisztítja a szervezetet, és felkészíti a sok nélkülözhetetlen alkotóelem befogadására.

Ezután vagy mellette feltölthetjük a testünket.

  • Erősíthetjük vitaminokkal, ásványokkal, atioxidánsokkal, különböző az emberi szervezet működéséhez szükséges természetes anyagokkal (Narosan, Borsmenta-zöldtea, Halolaj, Nahrofit, Nutrikap, Q10, Royal kapszula, Lutein kapszula, Eva kapszula).
  • Támogathatjuk az immunrendszert, biztosíthatjuk az egészséges étkezést, javíthatjuk az emésztést probiotikumokkal, rostokkal, enzimekkel, ásványokkal, értékes fehérjékkel, telítetlen zsírsavakkal és más értékes anyagokkal (Echinacina, Probiofit, Articsóka, Aloe Vera).
  • Szépíthetjük, karcsúsíthatjuk testünket (Minci A, Minci B, vitaminok, rostok, ásványok).
  • Az arcápolási termékek mind a modern technológiára épült natúrkozmetikumok. Tartalmaznak növényi őssejteket, antioxidánsokat, vitaminokat, fényvédő faktorokat, értékes növényi kivonatokat.
  • A hajápolási termékek értékes éterikus olajok, növények felhasználásával készülnek.
  • A testápolási és gyógykozmetikumok, fürdők gyógynövények különböző kombinációit tartalmazzák.
  • A testet-lelket átitató, gyógyító, százszázalékos éterikus olajok, esszenciák a legjobb alapanyagokból készülnek.

Mindegyik termék nevezhető multifunkcionálisnak, mivel több egymást erősítő, természetes anyagot tartalmaznak. Mindegyik termék fiatalít és lendületet ad!

A Just termékek szintén fiatalító és szépítő hatással rendelkeznek.

Akár melyik Just terméket választod, a tested meg fogja hálálni a különleges törődést. Hamarosan észre fogod venni a külsődben és a közérzetedben bekövetkező pozitív változást.

Kedves Életfás!

setanyNe felejtsd, hogy a testedet Te irányítod. A saját egészséged megteremtésének lehetősége a Te kezedben van, csak válaszd a helyes utat, és a megfelelő sebességet! Nem kell kapkodni, kényelmesen, de tudatosan haladj előre!

Nem szabad megállnod, legyen terved, de a jelenben élj! A jelen sok-sok pillanatból áll. A pillanatokból egy élmény jön létre. A sok pozitív élményből adódik a minőségi életed.

Ebben az évben mindenkinek jó egészséget, lendületet és sok örömöt kívánok!

Induljatok el a változás útján, fiatalodjatok tetőtől talpig!

                                                                                                                       Tisztelettel és szeretettel: 
Dr Dacko Natalja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok