Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Életfa Konferencia a minőség és a boldogság jegyében

„Minőségi életet az élhet, aki boldogan akar élni. Ehhez csupán minőségi gondolkozás szükséges! Tanuld, tedd és tanítsd!”

konferencia01Lassan őszbe fordult a nyár, és nem csupán új évszak köszöntött ránk, hanem az Életfa Program őszi-téli rendezvénysorozata is kezdetét vette. Az Életfa Terepfesztivál után újra találkozhattunk munkatársainkkal, barátainkkal, vendégeinkkel a LXI. Életfa Konferencia során. Mindannyian izgatottan és lelkesen vártuk szeptember 21-ét, a találkozás napját. Kora reggel még a nap is kisütött, nyoma sem volt a korábbi borongós, hideg időnek, igazi „Indián nyár” várt minket Budapesten a CEU Konferencia Központban.

Rendezvényünket egy kis élménybeszámolóval kezdtük, a júniusi 20 Éves Nahrin Hungária Jubileumi találkozóról készült rövidfilm segítségével. A hangulatos képek megalapozták a remek hangulatot, a színpadon felgyúltak a fények…
Szarka Laura immár nem először állt a mikrofonok kereszttüzében, bevezetőjét követően közös éneklésre buzdította a jelenlévőket, az Életfa Himnusz akkordjaival konferenciánk hivatalosan is elkezdődhetett.

konferencia02

A nap háziasszonya Tihanyi Edit köszöntötte a jelenlévőket, vezetőket, vendégeket, a svájci Just képviseletében érkező Olympida G. Starnberget, nem maradt el az „első bálozók” tapsviharos üdvözlése sem. Edit ismertette a nap programját, értékes és hasznos gondolatokkal gazdagított mindannyiunkat. Majd a színpadra szólította első előadónkat.

Schmidt Ferenc Igazgató ÚrSchmidt Ferenc igazgató úr mindig aktuális és fontos információkkal érkezik a pulpitusra, nem volt ez másként ezen a napon sem. A minőség, a boldogság, a munka és a felelősség kérdését egyaránt érintve adott útmutatást arra vonatkozóan, hogyan is élhetünk valóban boldog és minőségi életet az Életfa Program segítségével. Ha elfogadjuk, hogy nem elég tudni, hanem Tanulni, Tenni, Tanítani is szükséges, az élet minden területén eredményesebbek lehetünk.
Kedves vásárlóink-munkatársaink visszajelzései végtelenül fontosak nekünk, hiszen az elégedett vásárló az Életfa Program nagykövete is egyben. Dr. Horváth Andrea termékreferenciáját hallva gyorsan kiderült, ő már elkötelezte magát a Just termékek mellett.

Olympiada G, StarnbergEgy pillanatra sem lankadhatott közönségünk figyelme, Olympiada G. Starnberg lépett a világot jelentő deszkákra állandó magyar hangjával, Karasszon Dániellel egyetemben. Összeszokott párosuk meglepetéssel készült, hiszen svájci barátunk magyarul köszöntötte a teremben lévőket, hatalmas sikert aratva rendhagyó bevezetőjével. Természetesen a szakmai munka sem maradt el, a Just új fejlesztésű Hajápoló Családját ismertette behatóan és alaposan prezentációja során. A termékcsalád jelenleg elérhető 5 termékének segítségével teljes és átfogó hajápolási programot tudunk nyújtani minden kedves vásárlónknak, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Pontos és mindenre kiterjedő információkat kaphattunk tőle a modern hajápolásról, amelyek alapján nem nehéz eldönteni igaz-e a mondás: „Was Just bringt is gut” - Amit a Just hoz az jó.
Az idő gyorsan elrepült, és a déli harangszó az Életfás ebéd idejét jelezte. Ám mielőtt kezdetét vette volna az egészséges étkezés, Szabó Tamás, az Életfa Program budapesti képviselője kérte a közönség figyelmét valamint idejét, és egy könnyed, átmozgató tornával tette igazán sportossá a közelgő szünetet.

Ebéd után minden vendégünknek randevúja volt, hiszen konferenciáink állandó „fellépője” Fortuna várta tombolával a terembe lépőket, akinek segítője és keze ezúttal is Szarka Laura volt. Segítségével ismét sok-sok mosolyt és nevetést láthattunk a széksorok között. Nyerteseinknek ezúttal is szívből gratulálunk!

konferencia05A jókedvnek azonban nem volt még vége, hiszen a színpadot elfoglalták az Életfa Versenyek nyertesei. Kiemelkedő munkájuk eredményeként köszöntöttük az Elit- és a Hálózatépítők klubjának tagjait, a Hónap Just-Nahrinosait, a Hónap Just és Nahrin termékfogyasztóját, a Legjobb szponzort, és új Tanácsadónkat. Megérdemelten kapták a tapsvihart, és tiszteletükre felcsendült a Jubileumi dal is a díjátadás alatt.
…és velünk együtt mozog a Föld. Olympiada G. Starnberg újabb előadásának akár ez is lehetett volna a mottója, hiszen a bemutatott Árnika krém-gél segítségével könnyen és egyszerűen nyújthatunk megoldást a napjainkban „oly népszerű” mozgásszervi problémák jelentős részére. Vége a fájdalmas mozdulatoknak, immár nem feltétlenül szükséges a természet patikáján kívül keresnünk orvosunkatJ. Rándulás, gyulladás, izomfájdalom? Ugyan már! Árnika krém és kész!
Három grácia következett előadóink sorában, Veresné Borsányi Éva, Hegyi Miklósné és Karasszon Eszter a saját élményeiket osztották meg a közönséggel a Just világával és termékeivel kapcsolatban. Referenciáikat hatalmas figyelemmel követtük.

Mátrai SzilárdMátrai Szilárd a hazai és a nemzetközi network marketing elismert szaktekintélye. Immár rég nem látott barátként üdvözölhettük körünkben, hiszen előző konferenciánkon már megismerhettük őt és azonnal, a gyakorlatban alkalmazható tanácsait, javaslatait. Ismét elgondolkodtató és fontos témát választott, hiszen bemutatta milyen lépések vezetnek a miértektől a megvalósulásig.

Verebes Linda és Pindroch CsabaAz Életfa Program nagykövetei, Verebes Linda és Pindroch Csaba lépett a számukra oly ismerős színpadra ezután, színészházaspárunk ezúttal a Minőségi gondolkodás mikéntjéről tartott rövid, de annál informatívabb előadást. A bulvársajtón, a természet védelmén át jutottunk el a következtetésig, óvjuk a környezetet, és ne feledkezzünk meg önmagunk védelméről sem, ehhez pedig legjobb társaink az Életfa Program, valamint a Just és Nahrin termékek lehetnek. Linda és Csaba már választott, hiszen programunkban a minőségi, ésszerű, hosszútávú gondolkodás jelenti a családi gondoskodást!

…”Ez a nap véget ért, de tegyünk többet a holnapért…” Tihanyi Edit befejező szavai-gondolatai után az Életfa Záródal hangjaival lezárult a nap programja, a teremben a búcsú pillanatai következtek. Egy nagyszerű nap csodás élményével indulhattak el vendégeink Budapestről, ám ne felejtsétek el, novemberben újra találkozunk!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok