Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

„Uborkaszezon” Debrecenben!

Dr. Harsányi Edit értékesítési igazgatói Életfa Konferenciája

Előadók csapataMindenki ismeri és használja ezt a kifejezést. Nyári szünet az óvodákban, az iskolákban, egyetemeken, a bíróságokon, a parlamentben,stb.

Tehát az „uborkaszezon” a pihenés, a kikapcsolódás és a nyaralás ideje?

Én, aki növénytermesztéssel foglalkozom tudom, hogy az uborka ebben az időszakban a termelő minden idejét leköti. Kétnaponta szedni kell, különben túlnő, és értéktelenné válik a termés. Hát ezért szüneteltettek minden más munkát az uborka érésekor!

Ám itt, az Életfa Programban nincs „uborkaszezon”! Miért? Mert az egészségünkkel, annak megőrzésével folyamatosan törődnünk kell!

Mi ezt tettük július 13-án!

Találkozónk háziasszonya, Tihanyi Edit, a bevezetőjét a következő mondattal kezdte: „Mi nem vagyunk normálisak!” Napozhatnánk a kertben, fürdőzhetnénk a strandon, nyaralhatnánk, mint a legtöbb ember! Remélem a beszámolóm végére kiderül, hogy miért döntöttünk másként!

Első előadónk, Szilágyi Ildikó, lelkesen számolt be csapata teljesítményéről, fejlődéséről. Igen. A Napsugár csapat „válságban” is növelte létszámát és forgalmát! Gratulálunk!

A következő vendégünk egy mosolygós, négy gyerekes anyuka, Dr. Pál Ilona pszichiáter (mit gondoltok kinek a munkatársa?), tudományosan megerősített abban, hogy az Életfa Programban mentálisan is jó helyen vagyok. Témája az asszertivitás, az asszertív kommunikáció, az asszertív viselkedés. Őszintén bevallom én még soha nem hallottam ezeket a kifejezéseket, de az előadás alapján világossá vált számomra, hogy mi, Életfások ezt a kommunikációt és viselkedést tanuljuk, gyakoroljuk nap, mint nap. Házi feladatként végezzetek egy kis kutatást az interneten az asszertivitás területén!

Schmidt Ferenc és a vezetőkVezetőnk, Dr. Harsányi Edit a tőle megszokott lelkesedéssel sorolta fel, hogy kik utaznak Svájcba. Mindenkinek szívből gratulálunk!

Fia, Varga Ferenc (egyetemi hallgató) vásárlási szokásaink változásáról, átalakulásáról tájékoztatott bennünket.

„Most hozd formába magad!” Barbócz Anikó, gyógy masszőrünk a mindennapi munkája során szerzett tapasztalatait osztotta meg velünk a Q'10, a Halolaj kapszula és a Vital fit italpor hatásairól.

Ebéd után a terméktapasztalatok következtek. Szinte hihetetlen, de minden rendezvényen hallhatunk újabb csodákról!

Ezen a napon vendégünk volt Schmidt Ferenc Igazgató Úr. Megerősített bennünket a Just és Nahrin készítmények magas minőségéről és az Életfa Program jelentőségéről, ami kizárólag a mi közös munkánk eredménye.

Ezúttal egy fantasztikus lehetőséget hozott!

Hat hónap alatt, napi 4-5 óra intenzív munkával akár 300 000 Ft jövedelem elérése!

Ki kapott mostanában hasonló ajánlatot? Az egészségünk már csak hab a tortán!

Végül vezető „háziorvosunk” egy mindenki számára fontos kérdéssel zárta a napot: „Miért nincs soha elég?” Természetesen a pénzről van szó. A válaszokat Dr. Tóth András: Ősember a pénztárcámban című könyve alapján építette fel. Tanulságos előadás volt! Olvassátok el ezt a könyvet Ti is!

Biztos vagyok benne, hogy aki velünk tartott ezen a napon, tanult valami számára fontosat!

Mindezt gyönyörű környezetben, jó hangulatban, jó emberek között!

Legközelebb tarts velünk Te is!

Szeretettel:

Bora Ildikó

Bora Ildikó