Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Életfa Program Alapképzés Létavértesen

Létavértes ÉPAEgy nagyon meleg nyári vasárnap délelőtt, 2013. augusztus 4-én Karczáné Aranka meghívására részt vettem az Életfa Program Alapképzésén.

Már a fogadtatás is nagyon kedves volt. Megismerkedtem Balogh Andrással és kedves feleségével, Erzsikével.

Kedvességük, közvetlenségük és nem mellesleg profizmusuk, ahogyan a cégről és a termékekről tartották az előadást, példaértékű volt.

A 3,5 óra szinte elröpült, pedig bevallom az elején kicsit soknak tartottam, de a színvonalas tájékoztatáshoz és termékbemutatáshoz most már tudom, kellett ez a 3,5 óra.

Megismerhettük a céget és annak múltját, ami fontos számomra, hisz az elmúlt évtizedek munkája csak megerősített, hogy igen, ez egy komoly vállalkozás!

Bemutatták nekünk hogyan tudjuk egészségünket megtartani vagy akár visszanyerni, és megismertük hogyan tudunk egy minőségi életet létrehozni  a Just-Nahrin termékekkel.

Hitelesítette számomra a képzést a sok-sok személyes tapasztalat, amit ezúton is köszönünk, hogy megosztottak velünk. Azt gondolom, írhatom ezt az Alapképzésen részt vett többi személy nevében is.

A szünetekben megkóstolhattuk a Zöldséglevest és az Iso-teát is, és elmondhatom, hogy mindkettő a kedvenceim közé került.

Még egyszer szeretnénk megköszönni Arankának, Andrásnak és Erzsikének a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a képzésen!

                    Üdvözlettel: Szabó Tímea (termékfogyasztó)

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok