Logo

LXXX. KONFERENCIA HÁZIASSZONYA VOLTAM

konhare„Bár volna rá szavam vagy hangjegyem,
hogy éreztessem, ahogy érzem
ez illatot, e fényt, e nagy zenét,
e tavaszi varázslat ihletét,
mely mindig új és mindig ugyanaz:
csodák csodája: létezés…tavasz!”

Várnai Zseni Csodák csodája című versével nyitottam jubileumi konferenciánkat.

Színes, tavaszi csokorral, a születés a megújulás, a pozitív változás érzésével , az elmúlt 25 évre való emlékezés gondolatával és konkrét teendőkkel érkeztünk e szombati napra, amelynek üzenete is ezt tükrözte:

„A 25 ÉV FELEMEL ÉS KÖTELEZ!”

Szeretetteljes és hálás feladatot kaptam. Számomra a nap háziasszonyának lenni azt jelenti, hogy megteremteni a kapcsolatot az Előadók és a Hallgatóság között. Túl a napirendi pontokon: egy kicsit magamból is adni, olyan színesen, és sokoldalúan, amilyen maga az ÉLETFA PROGRAM.

Schmidt Ferenc Igazgató Úr prezentációjában így fogalmazott: „A NAHRIN Magyarországon 25 éves örökséggel rendelkezik. Az örökség fontos, ápolni kell. Büszkék vagyunk rá. Azonban a sikeres múlt kötelez is egyben minket, felelősséggel tartozunk az értékek továbbadásáért és bővítéséért…”

José-Manuel Garcia a Nahrin AG export vezetője, két új termék bemutatásával látogatott el hozzánk.  A hallgatóságot is bevonta prezentációjába, igazán figyelmes, eredeti ötletei gazdagították szakmai előadását.

Sport, torna, játék, Életfa(mód) Klub, eredményhirdetések, elismerések, referenciák, Életfa Nagykövetek, Gyermek klub , tombolák, kedvezményes vásárlás, és még sorolhatnám…

Hogy fért bele egy napba mind ez?

Elárulom: Nagyon gondos, precíz, szervezés, tervezés, és háttérmunka előzte meg e konferenciát. A Cég dolgozói és mi arra törekszünk minden alkalommal, hogy tartalommal és kellemes élményekkel töltsünk meg egy ilyen szombati napot. Szerintem sikerült!

Háziasszonyként köszönöm a felkérést,
Résztvevőként köszönöm a lehetőséget,
Szponzorként köszönöm a Tűzmadarak Csapatának aktív részvételét és támogatását!

Már csak egy jó tanács: Ha teheted, ne hagyd ki a következő Budapesti Konferenciát, amelynek időpontja: 2018.szeptember 15.

Sok szeretettel:

Rigó Éva
21 %-os Vezető Tanácsadó

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.