Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Életfa MLM Alapok képzésen TONK EMILLEL

emakte2017. október 7-én Budapesten voltunk csapattársaimmal az ÉLETFA MLM ALAPOK képzésen. Fogadjátok szeretettel érzéseiket, beszámolójukat a nappal kapcsolatban!

Szeretettel: Karcza Sándorné

Zsíros Takács Tímea:

Amit Emiltől kaptunk igazából leírhatatlan. Személyisége magával ragadó. Tudását érthető módon közvetítette felénk. Humorával élénkségünket fenntartva ittuk szavait. Hétköznapi példáival könnyebben emlékezhetünk vissza tanácsaira.
Az előadás közben/után sok teendő megfogalmazódott bennem vállalkozásom felépítésével, elindításával kapcsolatban. Bízom benne, hogy egyre sikeresebben fogok helytállni és minél több emberhez eljuttatom a kiváló termékek hírét.
Köszönöm, hogy ott lehettem.

Papp Zoltánné:

Kedves Aranka! Köszönöm, hogy meghívtál az előadásra! Részemről nagyon hasznos dolgokat hallottam, ami az üzleti életben fontos lehet a számomra.
Különösen tetszett, hogyan lehet a személyes kapcsolatot felvenni az emberekkel és hogyan lehet és kell ápolni azt. Hogyan kell pozitívan hozzáállni dolgokhoz, hogyan kell célokat kitűzni és elérni. Nagyon tetszettek a kérdések és az IGENEK!!
Nagyon jó nap volt köszönöm!

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok