Logo

KEZDŐKÉNT SVÁJCBAN!

ksv

Ritka szép ajándékot kaptam ma....Egy levél várt az elektronikus postaládámban. Egy külön kérés nélküli, szeretetteljes svájci jutalomutazás élménybeszámoló az egyik legújabb, nagyszerű Vezetőmtől, a miskolci Zsigmondné Jutkától! Nagy öröm nekem, nekünk, hogy köztünk van, hogy bizalommal követ, csodálatos példáját adva annak, hogy meg lehet csinálni, hogy így lehet megcsinálni: apró, de szisztematikus lépésekkel, a segítő tanácsot megfogadva, szorgosan tanulva, feladatokat vállalva célba érni! Íme a levél, fogadd te is szeretettel!

Szilágyi Ildikó
a Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor 209519908

Mit csinálsz augusztusban? Hangzott el a kérdés egy júniusi napon.

Rövid időn belül érkezett is a válasz a kérdezőtől: Indulsz Svájcba!

Számomra nagy meglepetés volt, mert kezdő Életfa Program tagként tettem a dolgomat, de úgy éreztem, hogy elérhetetlen messzeségben van a sokat emlegetett svájci jutalomút. Ezért kellett egy kis idő, hogy feldolgozzam, hogy nyertem. Nagy várakozással tekintettem az út elé, mert nem csak a Just-Nahrin a kedvencem, hanem a hegyek „szerelmese” is vagyok, amik azért előfordulnak Svájcban is.

ksv 1Vasárnap repültünk egy 18 fős csapattal, ettől kezdve minden percét élveztem a jutalomutazásnak.

Szállásunk, a Hotel Paxmontana már egyből elvarázsolt. Felkerült az „ide visszatérek” listámra. Ugye Nektek is van ilyen, ahol azokat a helyeket raktározzuk el, ahol nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk újra élvezni a kényeztetést.

ksv 2A második napon került sor a Nahrin gyárlátogatásra, amit nagyon vártam. Kíváncsi voltam milyen is az a hely, ahol a kiváló minőségű termékeket előállítják. Pont Articsóka gyártása volt folyamatban, már a belépésünkkor felismertük a kedvencünk illatát.  

Mindenhol a tisztaság, precizitás, jól szervezettség volt a jellemző. Egy jól felépített, logikus gyártási rendszert ismertünk meg, ahol már találkoztunk az augusztus 30-án indításra kerülő magyarországi szállítmánnyal is.

A hét többi napjain svájci partnereink és vezetőink számos programmal kényeztettek el minket.

ksv 3A Luzerni városnézést követő napon a Pilatus panorámáját élvezhettük, többen először ültünk nyári tobogánra, legyőzve félelmünket. Itt is jól látszódott a közösség biztató erejének a hatása.  Számomra feledhetetlen volt az Interlaken- Obenhofen-i kirándulás városnézéssel, hajóról csodálva a környező, néhol havas csúcsokat. Csütörtökön Rapperswil-ben, a rózsák városában tettünk sétát, majd szomorúan tértünk haza.

Úgy érzem kellett egy pár nap, hogy megfogalmazzam mit is jelentett a svájci utazás.

ksv 4

Mindenképp megerősített abban, hogy jó úton járok, amit folytatnom kell, ugyanakkor hihetetlen lendületet adott.  Egy jól szervezett utazáson vettünk részt a varázslatos Svájcban, amit nem tudok kellőképpen megköszönni a szervezőknek és nem utolsó sorban Szilágyi Ildikó szponzoromnak, hogy segített az ide vezető úton. Persze szeretnék még visszatérni újra és újra, szeretném munkatársaimmal is megosztani ezt a csodát, ennek reményében szeretném folytatni a munkámat.

Köszönettel
Zsigmond Tamásné
Napsugár csapat

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.