Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

10 éves Életfa Klub születésnap, a vendégek szemével…

10eksz

Fogadjátok sok szeretettel vendégeink élménybeszámolóját és gondolataikat a 10 éves Életfa Klub Születésnapunkról.

Szeretettel: Tóthné Cserhalmi Mariann – Életfa Klubvezető
20/549-15-99

Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem az Életfa Klub 10. születésnapi ünnepségén.
Nagyon jól éreztem magam. Igazán kellemes volt ennyi kedves, jóakaratú ember, többnyire nők között tölteni egy tartalmas "csajos" délutánt.

Szeretettel gratulálok a csoport létrehozásához, és 10 éves fejlődéséhez, nem győztem ámulni mekkora munkát végeztetek. Először látogattam el a klubba, bár régóta tervezgettem, hogy egyszer megnézem milyen a hangulat mit csináltok?
Mondhatom nem bántam meg!
Kellemes meglepetés ért, hogy úgy fogadott mindenki, mintha régi barát, ismerős lennék. Az az érdekes, hogy a program végén, a svédasztalos kóstolgatás közben beszélgettünk egymással is, és kiderült nagyon sok közös ismerősünk , barátunk van.

10eksz 1Gratuláltunk Mariannak, Gyöngyinek, Mayának, Ágikának, Katának, Ildikónak és nem utolsó sorban Erzsikének a szép eredményhez, és áldozatos munkájukhoz, melyet a közösségért végeznek.

Mivel sokat ültünk, Ildikó még egy kis tornára is rávett bennünket, jólesett kicsit mozogni. Erzsike pedig olyan szép verssel örvendeztetett meg bennünket, hogy már azért is érdemes volt ott lenni.

Természetesen a rendezvényre a koronát, a közös fotózás, és a szülinapi torta elfogyasztása tette fel. Jó volt megismerni új embereket, akiktől átmelegedett a szívem, új termékeket, melyektől egészségesek és szebbek leszünk. Különleges ételkészítési módokat, melyek segítenek egy egészségesebb életmód kialakításában, és változatosabbá teszik életünket.

Természetesen megkóstolhattuk a finomabbnál-finomabb ételeket, recepteket cserélhettünk, és csicsereghettünk egy kicsit úgy, hogy elfelejtettük a mindennapi gondokat. Örülök, hogy elmentem, köszönöm, hogy befogadtatok magatok közé!

Amikor tudok, ezután részt szeretnék venni programjaitokon, hiszen az ember ilyen helyen és ilyen közösségekben tud feltöltődni. Bízom benne, hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk, kár lenne kihagyni.

Remélem az országban egyre több ilyen kezdeményezés lesz, ráébrednek az emberek, hogy szükség van hasonló közösségekre.

Köszönöm szépen, hogy Veletek lehettem! Élmény volt.
(Nagyné Akai Katalin)

Egy évtized az ember életében is hosszú időszaknak számít,egy klubéban meg pláne. Ezért is tartottuk olyan fontosnak hogy kellőképpen megünnepeljük 10. születésnapunkat.

Április 28.-án azért jöttünk össze a Bordó házban hogy ezt megtegyük. Sok szép közös emléket idéztünk fel, de sajnos a szemünkbe könnyeket csaló dolgok is felszínre kerültek.

Közös ünnepünkön megjelent a Delfin csapat vezetője: Hegyi Gyöngyi is, aki röviden értékelte az eltelt időszakot és a klub jövőjére vonatkozóan is adott útmutatást. Utána az Életfa virág szirmainak jelenlevő képviselői számoltak be a megtörtént és számukra fontosnak tartott dolgokról. Háziasszonyunk: Tárnok Ágnes a Gyerek klub vezetőjét utolsóként szólította a mikrofon elé. Kicsit izgatottan idéztem fel az emlékeimet és az utamat az Életfa programban. Beszámolómat egy közös, rövid játékos zenés tornával fejeztem be, ami nagy tetszést és vidámságot okozott.

Gyorsan repült az idő de még maradt lehetőségünk az ünnepi torta elfogyasztására, valamint arra hogy koccintsunk az együtt eltöltött évekre. Reményeink szerint még sokáig szeretnénk segíteni megismerkedni a magyar családoknak az Életfa programmal, célkitűzéseivel és egészség barát termékeivel.

Kecskés Elekné Ildikó
Delfin csapat tagja
Gyerek klub vezetője

"Előadónak lenni remek dolog, és ha az előadás témája még arról is szól, hogy mit használok a sportolásaim alkalmával akkor az csak jól sikerülhet. Igazán örültem a felkérésnek, hogy az Életfa Klub 10. születésnapján a sporton keresztül mutathattam be a kedves érdeklődőknek a Just termékeket. A Boróka, Wallwurz, Árnika és Teafa krém ami számomra nélkülözhetetlen egy egy utam során. 

Öröm volt látni az érdeklődő tekinteteket, és a mosolyokat az arcokon. Bízom benne, hogy sok olyan hasznos tanácsot, ötletet hallottak a jelenlévők amit be tudnak építeni a mindennapjukba. ,,
(Seeler Kata – Életvezetési Tanácsadó)

"Azért szeretek részt venni a Tatai Életfa programjain, mert pozitív, kedves emberekkel találkozom és mindig energiával töltődöm fel a rendezvényeken, ugyanígy volt ez a 10. születésnapi összejövetelen is. A pozitív hozzáállás, a nyitottság a másik ember felé, a lelkesedés mágnesként vonzza a hasonló beállítottságú embereket és nagyon jó érzés egy ilyen társasággal tölteni az időt.
(Szíjártó Noémi)

10eksz 2Nagyon meghatódva vettem részt a klubunk 10 éves születésnapján, melynek alapító tagja voltam. Szinte elrepült ez a sok élménnyel gazdag idő. Én az ÉLETFA programban először mint háziasszony több sikeres termékbemutatót szerveztem, Sajnos a termékforgalmazásban, csapatépítésben nem tudtam kiteljesedni, ezért Életfa virágunk kultúra, és honismereti szirmában találtam meg a helyem.

Ünnepi rendezvényeken verseket, mesét mondtam. Nagy öröm volt számomra, hogy a honismereti percek keretén belül klubomban és a Delfin konferenciákon ismertethettem  városunk történelmét. Szeretném ezt a munkát a klubbon belül tovább folytatni, és klubtársaim Tyúkanyója lenni, és továbbra is élvezni a közösen végzett munka örömét.

Szeretettel Kéringer Gézáné Erzsike

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok