Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Minőség a minőségben!

H Gy2A rendezvény háziasszonyaként betekintve a kulisszák mögé, hatalmas élmény egy Nemzetközi Életfa Konferencia szervezésének részese lenni.

A cég dolgozói előző héten már feszített tempóban készültek erre a "Nagy" napra Schmidt Ferenc Igazgató Úr támogatásával. A szervezők, az előadók és a háziasszony összehangolt munkája elengedhetetlen a minőségi előkészületekhez.

2017. április 22-én, szombat reggel több szerepemet összehangolva busszal érkeztem meg lányommal és a csapatommal a konferencia helyszínére -  Budapestre, a CEU rendezvény központba.

A regisztrációs pult már szépen be volt rendezve. Draskócziné Szilvi lányával, Szilvivel és Szabóné Jutkával mosolyogva várták az érkezőket. Minden résztvevő üdvözlő italt és ajándékot kapott, amit ezúton is szeretnék megköszönni!

Mindenki boldogan köszöntötte egymást az egészség szigetén.

A nap minőségi előadásai, színes mondanivalói és tanulságai gondolatainkat és tudásunkat bővítették.

Beate Fussenegger Nahrin export vezető két új terméket hozott Magyarországra: a Bőr-szépség kapszulát és a Vörös rizs Nahrin kapszulát! E két termék hatóanyagaiba, jótékony hatásaiba csodálatos utazást tettünk és a termékreferenciákkal emberközeli élményben volt részünk.

Gyerek Klubunkban anyák napi meglepetések készültek és a májusfa állítás sem maradt el.

Szarka Laura marketing csoport vezetővel a rendezvény alatt végig együttműködve figyeltük egymás rezdüléseit és élveztük a konferencia menetét.

Köszönöm a lehetőséget Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy Háziasszonya lehettem a Just Jubileumi év első Nahrin konferenciájának!

Találkozunk 2017. június 17-én szombaton, a 20 éves JUST Hungária Jubileumi Találkozón, melynek helyszíne a debreceni  SZUSZ szabadidőpark!

Legyél Te is részese 2017 legnagyobb Életfa Ünnepének!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó, Természetgyógyász
70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok