Logo

Jubileumi vezetői BÁL – 2016

jvb

Mint minden év decemberében, 2016-ban is megrendezésre került az Életfa Program VEZETŐI BÁLJA, amely idén X. jubileumát ünnepelte. A helyszín a tavalyi évhez hasonlóan a csodálatos Nádasdy-kastély volt.

E cikk összeállításakor úgy döntöttem, hogy nem hosszú sorokban írom le a történéseket, hanem különböző képösszeállításokkal és néhány mondat hozzáfűzésével próbálom visszaadni az aznapi eseményeket.

Érkezés a helyszínre, azaz a Nádasdy-kastélyba

A bál napján időben érkeztünk, ezért lehetőségünk volt az első tárlatlátogatáson részt venni. Ennek során végigjártuk a földszint  egy részén lévő berendezett helyiségeket, amelyek közül az  Ősök Csarnoka és a könyvtár volt az egyik legérdekesebb. Az Ősök Csarnokában megfigyelhettük a Nádasdy család felmenőinek egészalakos festményeit, egy csodás, hatalmas kovácsoltvas csillárt és márványkandallót, valamint pompás kandelábereket, amelyek a termet díszítették.

jvb 1

Az érkezés pillanatai csapattársaimmal; a vacsora és a bálterem helyszínének megtekintése, valamint karácsonyi kavalkád a kastély pincéjében, ahol hot-dog, kalács, forralt bor és meleg tea várt ránk!

jvb 2

A vacsora helyszíne: a Nagyszalon; illetve a BÁLTEREM,
valamint a sokak által kedvelt FOTÓFAL

jvb 3

Az est házigazdái az Életfa Program nagykövetei Verebes Linda és Pindroch Csaba voltak.
A vendégek közt köszönthettük Nyári Károlyt és családját, továbbá Ilya Malikovot a Just International és Beate Fusseneggert a Nahrin AG világcégek nagyköveteit, valamint Tonk Emilt a Magyar Marketing Szövetség alapítóját és ügyvezető alelnökét.

A DELFIN csapat nyitótánccal és show műsorral készült erre a kimagasló alkalomra. Az előadott produkciónkkal fergeteges sikert arattunk megalapozva a bál hangulatát. A lehetőséget köszönöm vezetőimnek, Hegyi Gyöngyinek és Schmidt Ferenc igazgató Úrnak, a felkészítésért és a táncok betanításáért Klinger Hajnalnak.

jvb 4

Örülök, hogy részese voltam az év zárásaként megrendezendő bálnak, amelynek minden egyes pillanatát, percét élveztem, ezért az egész délutánról, estéről és a hajnalig tartó jókedvről szuperlatívuszokban tudok beszélni.

Számomra hogy is jöhetett ez létre? Teljesítettem az ELIT verseny feltételeit, melyben vezetőm, testvérem Tóthné Cserhalmi Mariann támogatott, bíztatott, motivált és erőt adott, melyért nagyon hálás vagyok. Célom ugyan úgy, mint tavaly, 2017-ben is a VEZETŐI BÁLON való részvétel!

Szeretettel:
Tárnok Ágnes
tanácsadó, EÜ. Team tag
20/93-61-383
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.