Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A TŰZMADARAK ÖSSZEGYŰLTEK

ato

Immár 4. alkalommal tartottunk családi napot Püspökladányi Arborétumban (Farkasszigetben). Nagy öröm számomra, hogy már számítanak erre a napra az emberek, ezt mutatja a közel 60 fős résztvevői létszám is.
Tartalmas napunk volt, hiszen értékes szakmai előadások mellett felhőtlen kikapcsolódást biztosítottak fellépőink.
A természetben feltöltődtünk energiával és egymás tapasztalataival, tudásunkat gyarapítva tértünk haza.
Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a terülj asztalka bőségéhez, minden előadónak a pontos felkészüléshez és fellépőinknek!
Köszönet a Szponzoromnak, Rigó Évának, aki mindig mellettünk van és tudásával támogat bennünket!

Szeretettel: Gali Károlyné Kati

ato 1

A következő beszámolót Dr. Sóvágó Judit írta erről a napról.

Testi, lelki, szellemi feltöltődés a Farkasszigetben

2016. július 23-án immáron második alkalommal vettem részt Püspökladányban, a Farkasszigetben megtartott családi napon.

Amikor először vettem részt a Galiné Katika által szervezett családi napon, nagyon jól éreztem magam. Ebben az évben nemcsak a püspökladányi Életfa csapat összejövetele volt ez a rendezvény, hanem a Tűzmadarak csapatának nyári találkozója is egyben.

Én személy szerint nagyon vártam már ezt a napot, tudtam, hogy az előzőhöz hasonlóan ez is biztosan nagyon jó lesz. Nem is csalódtam! Valóban nagyon jól sikerült!

Mikor megérkeztünk, a kinti asztalok már megterítve, a padok leterítve vártak ránk a vendéglátók szorgos munkájának köszönhetően. Az épületben is mindenki igyekezett hasznossá tenni magát. Ki a szendvicseket készítette az ebédhez, ki a maga vagy mások által hozott finomságoknak keresett megfelelő helyet.

10 órakor kezdődött a színes program. Néhányan arról beszéltünk, hogyan és miért csatlakoztunk az Életfa Programhoz, mit adott nekünk ez a program. Mások terméktapasztalataikat osztották meg velünk, a helyszín jellegéből adódóan lazán, jókedvűen.

A délelőtt folyamán gyönyörködhettünk a Hastánc csoport bemutatójában, valamint egy bájos fiatal hölgy csodálatos hangjával varázsolt el bennünket.

Ezt követően Galiné Katika mozgatta meg a társaságot chi-kunggal.

ato 2

A mozgás után következett a finom ebéd. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere: a sárgarépa fasírt, vega-burger, Nahrin fűszerekkel szórt szendvicstől, a sárgarépa salátán, gyümölcsökön, isteni finom főtt kukoricán, gyümölcssalátán át a sokféle édes és sós süteményekig minden.

A délutáni program sétával kezdődött a Farkasszigetben, ahol meg lehetett csodálni az arborétum élővilágát. Visszaérkezve mindenki túljutott az ebéd utáni álmosságon, így befogadóvá váltunk a többi ismeretre. Hallhattunk Kuruczné Borikától a lelki egészségről, valamint Rigó Évikétől arról, hogyan legyünk úrrá a problémákon, hogyan valósítsuk meg céljainkat.

A délutánt nagyon aranyos, ügyes mazsorettes lányok bemutatója tette varázslatossá.

Természetesen a tombola sem maradt el, sokan tértünk haza nyereménnyel gazdagodva.

Úgy elszaladt az idő, hogy észre sem vettük. Katika, aki az egész rendezvénynek a főszervezője és háziasszonya volt, nagyon ügyesen állította össze a programot, minden perc ki volt töltve, gördülékenyen követték egymást az egyes "műsorszámok".

Kellemesen elfáradva, testileg-lelkileg feltöltődve, egy tartalmas nap emlékével váltunk el egymástól.

Ahogy a Facebook-on is írtam: Jövőre, velünk, ugyanott.

Én a magam részéről már holnap visszamennék, de úgy hallottam, rajtam kívül más is van ezen a véleményen.

Köszönöm Neked Galiné Katika ezt a fantasztikus napot!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok