Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ ORSZÁG LEGJOBBJAIKÉNT, MAGYAROKKÉNT, SVÁJCBAN! 1. rész

aolms I

Igen! Így történt!

És bár már bő egy hete itthon is vagyunk, még mindig felfoghatatlan és felemelő az érzés, az élmény, a megtiszteltetés és bizony a felelősség....

Az elmúlt egy éves munkánkat értékelve, mint az ország legeredményesebb vezetői képviselhettük Kozma Erikával Magyarországot, az Életfa Programot és a Napsugár Csapatot, nem csak az új Just gyárépület ünnepélyes átadásán, hanem az azt megelőző luxus körutazáson is.

Ahogy Schmidt Ferenc cégvezetőnk fogalmazott, szép koronája volt a Csapatunkban folyó munkának, hogy az ország legeredményesebbjei a Napsugár Csapatból kerülhettek ki. Hozzáteszem, vezetői munkám egyik legnagyobb eredményeként éltem, és élem meg ezt a mai napig!

Június első csütörtökén, az Igazgatói Tanács ülésén tudtuk meg a csodálatos hírt!

Nem sokkal utána hatalmas borítékot hozott a postás Walzenhausenből, a Just cég központjából,  amiben gondosan összeállított programfüzet, üdvözlő levél, szálloda bemutatók, térképek, és kedves, bőröndre erősíthető névkártya tartó volt, többek között. Ekkor tudatosult bennem, hogy ez tényleg nem álom, hanem bizony valóság....

Alig ocsúdtunk fel Erikával, és el is indult a tervezgetés, a szervezés, a pakolás, minden időjárásra és alkalomra felkészülve, hogy azután már Ferihegyen találjuk magunkat.

Rövid volt az éjszakánk, hiszen már hajnali 4 órakor ott kellett lennünk a repülőtéren. Hihetetlenül vidáman fogtuk fel a dolgot, rengeteget nevettünk, és úgy döntöttünk, mivel nem kell azt mindenkinek látni, hogy "alig van szemünk", az első fotónk napszemüvegben örökítette meg a várakozás pillanatait.

Az egész utunk egyik kedves jelmondatává vált, amit ekkor Erikának mondtam. Ha bármi nehézség merült fel, csak emlékeztettem: "Ami a mi gondunk, az másnak az álma..."

Ezzel a lelkülettel csak és kizárólag fantasztikus lehetett az álomutazásunk. És mondhatom, az is volt!

aolms I 1

Erika élete első repülő útját olyan meglepő természetességgel élte meg, mintha a sokadik lett volna. Ráadásul már az első útján begyakorolhatta a felszállás és leszállás élményét, hiszen át is kellett szállnunk...

A genfi repülőtéren már vártak bennünket, és szépséges, Just kék színű, bőrüléses kis busszal vittek minket Montreux-be.

A megérkezés pillanatai felejthetetlenek voltak... Mondtam Erikának, Tonk Emil is figyelmeztetett, mielőtt belépünk egy ismeretlen helyre, vagy bárhova, ahol várnak, ahol meg kell jelennünk, mindig "hozzuk rendbe " magunkat! Hát, mi ezt is tettük: egy kis frizura, smink igazítás, hol volt már délután a hajnali 4 órás indulás...De mint utóbb kiderült, jól is tettük....:) Ahogy leléptünk a buszról, felsejlett egy fotós még a szálloda épületén belül. Ahogy viszont megpillantott bennünket, azonnal, sokadmagával együtt kisietett, kattogtak a vakuk, fotósok, riporterek hada vett körbe bennünket! Cannes-ban nem fogadják így a híres sztárokat, mint minket!

A szállodában pedig Ilya Malikov, a Just cég Export Vezetője sietett elénk, fogadott nagy-nagy szeretettel, és üdvözlő ajándékkal!

aolms I 2

Aztán már csak a nevemet hallottam egy hangos sikításban, mikor máris ölelő karok vettek körül! Jitka!!!! Csehországból! Kedves barátnőm, akit 2005-ben ismerhettem meg, Walzenhausenben, ahol a Just 75 éves világversenyének győzteseiként voltunk jelen. 

Ahogy Erikámat bemutattam mindenkinek, kézről kézre adták, és Ő is lubickolhatott már a megkülönböztetett szeretetben, kedvességben, figyelemben...

A szobánkban lenyűgöző ajándékok sora várt: egy-egy gyönyörű, hímzett Just logóval ellátott, természetesen kék színű dzseki, krémek, névkártyák, és még sorolhatnám...

Kicsit elcsigázva, de annál nagyobb izgalommal készültünk a nyitó vacsorára. Egy 31-es olajos fürdő után, aztán már nem is éreztük a fáradtságot.

Pezsgős fogadás, ismerkedés, beszélgetés, fotózkodás, mindez a vacsora előtt, kellemes melegben, gyönyörű naplementében, sok-sok mosollyal, öleléssel, kedvességgel fűszerezve.

aolms I 3

Felemelő volt, hogy Mozel Úr magyarul is köszöntött bennünket pohárköszöntőjében. És ha eddig nem lettünk volna tudatában, most végérvényesen szívünkbe zárhattuk a felelősséget, ami az egész utazás során végigkísért bennünket: igen, itt mi nem Kozma Erika és Szilágyi Ildikó vagyunk, hanem A MAGYAROK!!!

Úgy beszéltük meg Erikával, hogy minden napról írunk egy kis beszámolót, ő is, én is. Kérlek fogadd szeretettel most az ő gondolatait:
2016.06.26.
Életem egyik nagy álma vált valóra: mindig szerettem volna repülővel utazni és most munkám eredményeként 5 napos exkluzív Svájci jutalomutazásra indulhattam! Csodálatos volt ahogy egyik percben még a földön, másik pillanatban már az égen röpített az érzés! Megérkeztünk a Grand Hotel Suisse Majestic szállodába, ahol már fotósok és riporterek vártak! A szobánkban ajándék és a TV képernyőn névre szóló üdvözlet!

Este vacsorával egybekötött fogadás volt, ahol 20 ország legeredményesebb tanácsadói, vezetői lehettek jelen a Just Gyár 86 éves születésnapjának tiszteletére, 86-an!

Olyan jó érzéssel töltött el ahogy Ilya Malikov kitüntető figyelemmel gondoskodott rólunk már az első pillanatban! Mivel Magyarországot ketten képviseltük, így az asztalnál is ketten ültünk eleinte, de nem sokáig, mert már néhány perc után a franciák odahívtak magukhoz. Annyira jó volt, nagyon megkedveltük egymást. Ez a szeretet, kedvesség hatotta át végig az egész jutalomutazást!

Hamarosan következik a folytatás a nagy kalanddal, az utazás egyik csodájával...

Sok szeretettel:
Szilágyi Ildikó és Kozma Erika
   209519908        708667120
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok