Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

GYÖKEREK ÉS SZÁRNYAK...

gyesz

Kérdezheted, hogy jutott ez a hasonlat éppen most az eszembe?

Hát úgy, hogy elgondolkoztam, vajon mi is az, ami Csapatunk mozgató rugóját adja, mi az a biztos pont, ami meghatározza nem csak az újonnan minket megismerők, de a régiek elköteleződését, kötődését is, és alapvetően befolyásolja a fejlődésüket?

Ha csak egy dolgot mondhatnál, vajon mi lenne? Ugye Neked is a Klub ugrott be?
Igen! A Klubjaink!
A Klubjaink olyan helyek, ahol egy varázslatos közösség jön létre, hasonlóan gondolkozó, igényes emberek társasága, ahol vágható a tudásvágy, a nyitottság, a szeretet!
Igen!
Ilyenek a Napsugár Klubjaink, és ilyenek a mindenkit befogadó, minden csapatnak otthont adó Központi Klubjaink!

Azt tanultam pályafutásom elején, hogy mindenkinek olyan a Csapata, amilyen ő maga. Egy csodálatos tükör a Csapatod, aminek változása, összetétele, milyensége a Te változásod, fejlődésed leképezése.
A Klubjaink is pontosan ilyen tükrök!

Rendkívül izgalmas időszakát élem vezetői munkámnak: kimozdulva szülővárosomból, Debrecenből, Budapesten és Miskolcon is építem a Csapatom.
Eleinte kapcsolatrendszer híján pusztán az elhatározás, a cél lebegett előttem és ehhez rendeltem azt a cselekvést, ami hozzásegített az új kapcsolatok kiépítéséhez, hiszen, ahogy említettem, ismeretlen "terepre" léptem.

Bizony, nem volt, és manapság se könnyű a gyakran több napos kiállításokon, rendezvényeken fizikailag, szellemileg helytállni. Gyakran sok száz kilométert vezetni, "jelen lenni", figyelni, tanítani.

De befektetés nélkül nincs eredmény!

A Facebook mellett ezt láttam kézenfekvő lehetőségemnek a célvárosokban új kapcsolatok felvételére, megteremtésére. Noha folytatom az így elkezdett munkát, ma már az új ismerőseink, Csapattagjaink is hoznak vendégeket, és már ők is jönnek velem!

És mi a helyzet az építéssel? A megtartás mellett a fejlesztéssel? Ezeknek mi adja a biztonságos hátterét?
Hát persze, hogy a Klubjaink!
A gyökereket is, és a szárnyakat is....

A befektetett idő, a gondoskodás, a példa ereje beérni látszik: igen, ahová a figyelmed, az időd helyezed, ott várhatsz eredményt!

gyesz1

A kezdeti 2-3-4 vendégből felfejlődve, a miskolci Központi Klubjainkat, ahol a debrecenin kívül hetente dolgozok, manapság már zsúfolásig megtöltik a Napsugarak! Szeretettel jönnek, és már van, aki vendégeket is hoz...
Kezdenek megjelenni a törzsvásárlók mellett a munkatársak is!

Budapesten is egyre többen vagyunk jelen, szépen történik a feladatok átadása is, és nagy örömmel tölt el, hogy a debreceni anyaklubban is van ám frissítés, pezsgés, ott is megjelentek az új jelöltek!

És tudod, nem tagadom, büszke vagyok arra, hogy 12 éve, mióta működik a debreceni anyaklubunk, még egyetlen foglalkozásunk se maradt el!
Még akkor is megtartottuk, mikor - emlékszem - egy forró nyári délutánon csak egyetlen vendégünk volt...

Hálás szívvel köszönöm szponzoraim támogatását, tanítását, motivációját, és cégvezetőnk óriási segítségét a Központi Klubok lehetősége által!
Köszönöm szépen Csapatom nevében Varga Gyula és Szabó Tamás Klubvezetők támogatását, segítségét is!

Nem is teszek, teszünk mást, csak élünk mindezekkel, nagyon örülünk, hogy vannak, és ahogy szoktuk a Csapatunkban mondani, gyökereztetve és szárnyakat adva "szórjuk a sugarainkat"!

A Napsugár Csapat klubja és cégünk két Központi Klubja nyáron is minden héten nyitva tartja kapuját!
Hétről-hétre, hónapról-hónapra megújuló, minőségi programokkal, képzésekkel, a központi Klubokban több trénerrel, szeretetteljes, befogadó társaságunkkal várunk Téged is!

Hogy pontosan hol és mikor?

Debrecen: Hotel Aranybika, minden hétfőn 17- 19:30-ig
Miskolc: Papszer u. 24, minden kedden, 17-19:30-ig
Budapest: Benczúr u 45, minden szerdán, 17-19:30-ig

Szeretettel várom a Veled való személyes találkozást:

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat vezetője, tréner
legjobb szponzor
20/951 9908

gyesz2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok