Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KULCSEMBER TALÁLKOZÓ

Márciusban nagy lehetőséget kaptunk az Életfa Programtól, nem volt regisztrációs díj, és a ponthatárt is eltörölték. Aki élt a lehetőséggel az most csatlakozni tudott az Életfa Program nagy csapatához.
Voltak belépőim, aminek nagyon örültem, mert így bővítettem a saját, valamint a nagy Delfin csapatot is, de a jó dolog sosem jár egyedül, mert mindig hozza magával a társait is. 

A szponzorommal, Majával folytatott konzultáció során meghívást kaptam az áprilisi Kulcsember Találkozóra Tatára. Igazán örültem a meghívásnak, mert kíváncsi voltam, milyen is egy ilyen találkozó.
A jelenlévők közül mindenkit ismertem, mégis kicsit furcsán éreztem magam az elején, de ez az érzés átalakult izgatottsággá, miután Gyöngyi beszámolóját és ismertetőjét hallgattam, valamint a többiek beszámolóját arról, hogy fejlődik az ő csapatuk.
Eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha én is ott ülhetnék minden Kulcsember Találkozón, így első kézből értesülhetnék a legfrissebb információkról, amit rögtön tovább tudnék adni a saját csapatomnak. De nem utolsó sorban tanulhatnék a profiktól, azoktól az emberektől akik nekem segítenek abban, hogy én is elérjem a céljaimat. Így a céljaim listája folyamatosan bővül, most a Kulcsember Találkozó is felkerült oda.
Köszönöm ezt az inspiráló délutánt!

"Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük."

/Zig Ziglar/

SKSzeretettel és tisztelettel:

Seeler Kata
Életvezetési tanácsadó
Delfin csapat - Tata
+36 20 3110 443

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok