Menu

just logo uj     nahrinlogo       

A+ A A-

ÉV EMBERE KITÜNTETÉST KAPTAM!

KE evembLeírhatatlan csoda volt átérezni, akkor tudatosult bennem, hogy mindent megért: óriási munka volt, hiszen a főállásom, a hétvégi 12 órás ügyeletek, a család mellett végeztem ezt a csodálatos munkát, így értem el ezt az eredményt.

Csodálatos örömök értek a mostani Életfa Konferencián!
Már az érkezéskor meglepetés várt: a regisztrációnál jelezte a szponzorom, hogy ne lepődjek meg, hogy nem kapok ültetési helyet, mert az első sorban, mellette fogok ülni, a nevem már szerepel a széken...
Micsoda megtiszteltetés! Alig ocsúdtam fel, és következtek a nagyszerű előadások, élükön Igazgató Úr szívhez szóló szavaival, amelyek nagyon megérintettek.

Örültem, mikor Csapattársaim léptek díjazottként a színpadra, egyre többen, mígnem az én nevem is elhangzott. Azt tudtam, hogy 300 pontos Elit Klub tag leszek, de hogy a Hónap Termékfogyasztója címet is elnyerem, nagy meglepetés volt. Hát meg, hogy itt is szinte csak Napsugarak ragyogtunk!

És eljött a pillant, mikor 3 versenykategóriában az év legeredményesebb embereit sorolta fel Szarka Laura.

Izgultam, hiszen a szponzorom, Szilágyi Ildikó egész évben azzal motivált, úgy tanított, hogy olyan eredményes legyek, hogy egyéni forgalomban elnyerhessem.
Nagy boldogság volt, mikor meghallottam a nevemet!

Én lettem az Év Just-Nahrin-osa egyéni forgalom kategóriában!DE megérte!

Igen, a sok lemondást, a sok munkát! Nem szomorítottak el a felmerülő nehézségek sem, fölálltam és mentem tovább azon az úton, amin az én csodálatos, tiszteletre méltó szponzorom vezetett, végig fogta a kezem, és segített egész éven át, minden nap!

És tudom, a jövőben is számíthatok rá. Nem hiába nyerte ő el a Legjobb Szponzor kitüntetést! Csodálatos érzés volt vele, mint a másik két kategória győztesével is, állni a színpadon.
Köszönöm Neked, kedves Ildikó!

És szeretném megköszönni a cégünk minden támogatását, és azoknak az embereknek, családoknak a bizalmát, akik elfogadták, és nem csak elfogadják, de már kérik is a tanácsaimat.
Megtiszteltetésnek érzem, hogy segíthetek, hogy egyre több család számíthat rám!

Szeretettel:
Kozma Erika
Tanácsadó
Napsugár Csapat

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=ZRRHKNgJC%2FaNACxKv8yaTriKFo5z1qFiJQQUFBWkb68otV6UrV9FuwPxLmUb6blypZtThyguJSrWc6b%2BCd%2F6kA%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>