Logo

TÖRTÉNELMET ÍRTUNK!

SzI tiÉletfa Programos 14. évem csodálatos lehetőségeket adott már eddig is, és ad, folyamatosan!

Mindig izgalmas, ha valami új dolognak a megszületésén bábáskodhatsz, ha ott lehetsz az első, talán még bizonytalan lépéseknél, és megélheted a változást, a fejlődést, az értékteremtést.

Egy ilyen kis csodának lehettem alkotó részese nemrégiben.

Abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy a most induló Abaúj TV Életfa produkciójában, az Életmód magazinban elsőként oszthattam meg sikertörténetünket.

Kora reggeli indultam Debrecenből. Január 18-án. Véletlen ajándékként, éppen a születésnapomon.
Mire megérkeztem, a stáb már „felállt”, és ahogy vállaltam, az első adásnál nem csak szereplőként, hanem „háttérmunkásként” is beálltam a sorba: az egymás után érkező riportalanyokat sminkeltem kamera készre.

Jó volt látni, megtapasztalni a többiek félszeg izgalmát is, oldani egy –egy pár kedves szóval, és megtapasztalni a felszabadult örömöt a produkciók végeztével.
Én, végül is dél körül kerültem sorra. Beállítottuk a mikrofont, elhelyezkedtem a kanapén, aztán Heni és Gyuszi időt nem is hagyva, már kérdeztek is. Hogyan indultam ezen a pályán? Hogyan látom a siker titkát, és még sorolhatnám…
Észre se vettem, hogy az oldott hangulatú beszélgetésben, az „otthoni közegben”, pillanatok alatt elszállt a riportra szánt idő.

Boldoggá tett, hogy beszélhettem a szeretett hivatásomról, a nagyszerű Csapatomról, a Napsugár Csapatról! Arról a közel 1000 családról, akikről Vezetőim által közvetve, és közvetlenül is gondoskodhatok. Beszélhettem magáról az Életfa Programról, a hitelességről, a szeretettel végzett munka öröméről, a rendíthetetlen hitről és lelkesedésről, az itt megélt biztonságról, a segítés, az adás felülmúlhatatlan életérzéséről.

Igen. Azt hiszem,  ezek  az én  sikerem  legfőbb pillérei…

Öröm volt belegondolni, és ez az öröm most is átjár, miközben ezeket a sorokat írom, hogy azt az utat, amit eddig én  eddig bejártam, bárki más is bejárhatja. Itt van az élő példám! Itt van a támogató, terelgető , szeretetteljes  segítség, ami a Te rendelkezésedre is áll, aki most megtisztelsz a figyelmeddel! Csak kérned kell, és megkapva Tiéd is lehet egy új élet ajándéka…

Sokszor fejezem be az előadásaimat azzal a gondolattal, amit most magamra vonatkoztatva így fogalmazok át:
Érzem, hogy vártak rám. Érzem, hogy örülnek nekem. Érzem, hogy megérkeztem!
Azon dolgozok, hogy ezt az érzést minden eddig, és a jövőben hozzám forduló, minden engem követni vágyó, ugyan így megélhesse!

Sok szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.