Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„DROGHATÁS”

20160109 csop cscsBe kell, hogy valljam, még mindig „droghatás” alatt vagyok, immáron negyedik napja. Még mielőtt bárki is elítélne, vagy rosszat feltételezne rólam, leírom, hogy miért.

Dr. Molnár Ildikó szerint a drog szót a köznyelv a kábítószer szinonimájaként használja, helytelenül. A drog ugyanis egy gyűjtőnév, amibe beletartozik a kábítószer is.

Drognak tekintjük azokat a szereket, anyagokat, amelyek módosítják gondolkodásunkat, érzelmeinket, viselkedésünket, elsősorban a központi idegrendszer befolyásolásával. Többek között droghatás alatt jellemző a boldogság, szeretetérzés, a bizalom, a minden rendben van érzése.

Feldobottságról számolnak be, akik droghatás alatt vannak. Na, ezeket az érzéseket érzem én még most is, 4 nappal a hajdúböszörményi Csupaszív Csapat találkozója után.

2016. január 9-én Hajdúböszörményben részt vettem a Csupaszív csapat 2016-os évindító csapattalálkozóján. Hónapok óta vártam már erre a rendezvényre, hiszen tudtam, hogy alig kezdődik el az új év, sor fog rá kerülni.

Hogy miért vártam már, miért vágytam rá, hogy részt vehessek rajta? Én úgy érzem, Hajdúböszörménybe hazamegyek. Nagyon kedves a szívemnek egyrészt azért, mert Édesapám Hajdúböszörményből származik. Másrészt itt találkoztam először az Életfa Programmal 2 évvel ezelőtt, 2014. január elején, a 2014-es évindító csapattalálkozón. Akkor kísértem el Rigó Évikét, a gyermekem egykori óvó nénijét erre az eseményre. Előtte semmit nem tudtam az Életfa Programról, annyit tudtam csak, hogy Évike már nem óvónőként dolgozik, hanem valami mással foglalkozik. Kíváncsi voltam, mi az a valami más.

Az akkori csapattalálkozó hangulata, az ott akkor megismert néhány ember, Dr. Molnár Ildikó, Balogh András és felesége, Erzsike, Schmidt Ferenc igazgató úr, teljesen elvarázsoltak. Az a kedvesség, szeretet, elfogadás, pozitív életszemlélet, szerénységgel párosulva, ami belőlük sugárzott, örökre nyomott hagyott bennem és úgy éreztem, ehhez a csapathoz érdemes lenne tartozni. Az előadások, a termékekről hallott információk csak fokozták ezt az érzést.

Ennek az lett az eredménye, hogy 2  nappal később regisztráltam is és csatlakoztam ehhez a lelkes társasághoz. Azóta minden alkalmat megragadok, hogy Hajdúböszörménybe mehessek és Andrással és Erzsikével találkozhassak.

Így volt ez most is.

A rendezvényre érkezve, újból nagyon jó érzés volt megtapasztalni azt a kedves, szívélyes, szeretetteljes fogadtatást, amiben minden alkalommal részesülök. Természetesen nemcsak én, minden résztvevő, de nyilván én csak a saját érzéseimről tudok írni. Nagyon jó érzés volt, hogy mostanra nagyon sok kedves ismerősöm is lett ebből a csapatból, mondhatni nagy családból.

Az eddigi képzések, konferenciák, rendezvények alatt mindig új embereket ismertem meg és zártam a szívembe. Sőt! 2015 nyarán részt vehettem a svájci jutalomutazáson, ahonnan tényleg egy családként tértek haza a résztvevők az átélt közös élmények hatására. Így aztán egyre több olyan ember van, akivel nagyon szívesen találkozok és a találkozásokra az ehhez hasonló rendezvényeken van lehetőség.

Fantasztikus előadásokat hallottam, amikből többet, vagy kevesebbet, de mindegyikből tanultam valamit. Legyen az termékreferencia, üzleti előadás, orvosi előadás, motiváló előadás, évértékelés, mind-mind nagyon tanulságos és érdekes volt számomra. Nagy örömmel töltött el, hogy az évértékelés során többször láttam a nevemet feltüntetve, ilyen-olyan eredmények elérése miatt. A legmeghatóbb számomra az volt, amikor Sztányiné Ilike a svájci élménybeszámoló kapcsán elmesélte, hogy a férjem születésnapján alig éjfél után Svájcban az Aare folyó hídján 6 nő szerenádot adott neki. Valószínűleg ilyen élmény egyszer adatik meg az ember életében, és ezt az Életfásokkal élte, éltük meg.

A nap végén boldogsággal, szeretetérzéssel, bizalommal a szívemben tértem haza és még mindig tart a feldobottság-érzés, ami célok kitűzésére, cselekedetekre, tanulásra, munkára sarkall.

Remélem, kedves olvasó, most már érthető számodra, hogy miért érzem úgy, hogy droghatás alatt vagyok.

Én mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen droghatás alatt élje a napjait.

Szerencsére az ilyen jellegű drognak, mármint egy ilyen rendezvénynek, semmilyen káros mellékhatása nincs a szervezetünkre.

Szeretettel:
Dr. Sóvágó Judit
neurológus és pszichoterapeuta szakorvos

Tisztelt Igazgató Asszony, Igazgató Úr! Kedves Erzsike és András!

Nagyon jól éreztem magam, mint mindig a ti rendezvényeiteken. Nagyon tartalmas volt a napotok és ugyanakkor fegyelmezett, látszott a profizmus a szervezők és előadók részéről. Igen tiszteletreméltó, ahogy feladattal ösztönzitek a "kicsiket" is és az elismerés a nagyoktól nagyon szép gesztus.

Kár, hogy nincs időm az MLM-re úgy, hogy eredményesebb lehetnék én is. Ennek ellenére, vállalom a csapattagságot továbbra is, és ahol tudom, a termékeket népszerűsítem szűkebb és tágabb körben egyaránt.

Nagyon jól esett Erzsike figyelmessége: észrevette, hogy nem vagyok olyan jól - asztmás roham kerülgetett -, és rögtön tanácsot adott, hogyan használjam erre a problémára a Just-Nahrin termékeket.

Én igazán az orvosok előadásait szeretem és az életmód-tanácsokat. Jó volt hallani a terméktapasztalatokat is - felfigyeltem egy új termékre, melyet ki fogok próbálni.

További sikeres, lelkesítő programokat, üzletet kívánok nektek és a Csupaszívnek!

Üdvözlettel:
Váradiné Erzsike
Újfehértóról

Kedves András és Erzsike!

Hálás vagyok, hogy el tudtam menni a csapattalálkozóra. Örülök, hogy sokan vehettünk részt. Számomra nagyon tetszett az, hogy a nagyvezetők előadása után a csapatukból hallhattunk termékreferenciákat. Mivelhogy az előadások jók voltak, így nem volt hosszú az a nap, inkább hamar elrepült.

Hajdúböszörményből: Juhász Csaba

Kedves Erzsike és András!

Köszönjük szépen, hogy részesei lehettünk ennek a fantasztikus csapattalálkozónak!

Nagyon jól éreztük magunkat. Az előadók is szuperek voltak, ezért nem is tudnánk kiemelni egyiküket sem. Mert minden előadótól sokat tanulhattunk! Ezúton szeretnénk megköszönni a gyönyörűséges ajándékot is!

Bármikor, bármiben, számíthattok ránk!

Mély tisztelettel:
Zsuzsa és Gábor

Kedves Erzsike és András!

Tóthné Kiss Mária vagyok, a Rigó Éva vezette Tűzmadarak csoportból. Örömmel veszem kéréseteket a visszajelzésre. Köszönöm a nagyszerű szervezést, fogadtatást, előadásokat!

Schmidt Ferenc igazgató úr által 2016-ra meghirdetett cél: "Egészséget az országnak!" és a nap előadásai teljesen szinkronban voltak.

A 2015-ös év értékelése Balogh András tolmácsolásában konkrét és lényegkiemelő volt. Nagyon tetszett mindkettőjük részéről az, hogy kiemelték: nap mint nap foglalkozzunk az Aranyórában saját célunkkal.

Dr. Harsányi Edit most is elhívatottan tolmácsolta számomra a felelősség kérdését: hová akarok tartozni? 

Karasszon Dezső ma a vásárló szempontjának, igényeinek maximális figyelembe vételére tanított.

Szilágyi Ildikó előadása híven tükrözte, hogy nagyszerű eredményeit hogyan  érte el. Kiemelte a csapatmunkában munkatársai erősségeit, értékelte, elismerte munkatársait.

Jó volt a termékreferenciák beiktatása, bizonyította a termékek minőségéi mutatóit.

Köszönöm azt a gondosságot, figyelmességet,   amiből szerintem a nap folyamán minden résztvevőnek juttattatok: Baloghné Erzsikének, Balogh Andrásnak, Galiné Katikának.

Szeretettel:
Marika, Hajdúszoboszlóról

Kedves Erzsike és Kedves András!

Nagy megtiszteltetés és öröm volt számomra, hogy elmondhattam sikerem kis történetét!

Mikor szponzorom Szilágyi Ildikó felkért erre a nagyszerű lehetőségre, hinni se akartam, de tényleg megtörtént és hálás vagyok érte nagyon!

Mi tetszett?

Ami olyan jó érzés volt, hogy már elöl ülhettem, a székemen a névjegyem is ott volt, és a kezdés előtt én is részt vehettem a koccintáson. Felemelő érzés volt és arra gondoltam, hogy ez is a munkám érdeme. Hálás vagyok nektek!

Az előadásokból újra tanulhattam, gyarapítottam tudásomat.

Nagyon örültem, hogy a Napsugár csapat teljesítményemmel a Csupaszív csapat eredményét tudtam gazdagítani!

Szép Napot! Gazdag Évet Kívánok!

Kozma Erika Debrecenből

20160109 csop cscs 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok