Logo

KARÁCSONYI DELFIN KONFERENCIA HÁZIASSZONY SZEMMEL

kdkhszKarácsonyi ünnepi konferenciát tartottunk december 19-én, szombaton, Tatán. Most kicsit más szemmel néztem konferenciánkat. Hogy miért? Mert én lehettem a háziasszony. Mit jelentett ez számomra?

Már hetekkel ezelőtt elkezdtük a készülődést szponzorommal, Hegyi Gyöngyivel. Nagy izgalommal készültem, hisz az egész nap eseményeit kellett lépésről lépésre megszervezni, hogy a nagy napon minden a helyén legyen.

Külön öröm volt, hogy ezt a konferenciánkat megtisztelte jelenlétével Schmidt Ferenc Igazgató Úr és Veresné Borsányi Éva értékesítési igazgató is.

Rövid karácsonyi műsorral indult a nap, mely sokak szemébe könnyeket csalt. Aztán az előadások sorát Igazgató Úr nyitotta, mely megható és elgondolkodtató volt.

Előadóink nagyon értékes tudást adtak át nekünk, sokat tanulhattunk. Beszéltünk gyerekekről és felnőttekről, fiatalokról és idősebbekről, nőkről és férfiakról, Svájcról és Magyarországról, új és már régóta ismert termékekről, csapatépítésről és szakmaiságról, betegségről, de főleg az EGÉSZSÉGRŐL. Mozgásperceinkben jógázhattunk Idrával, és egy fantasztikus bemutatót láthattunk a Dance Academy Tata csapatától. A szünetben tombolát is tartottunk.

A konferencia ideje alatt Gyerek Klubunk is aktívan „dolgozott”. Gyönyörű karácsonyi alkotások születtek, és rajzversenyt is rendeztünk.

Mindezt áthatotta Aranyévünk karácsonyi szelleme. Különleges hangulat, különleges helyszín, különleges, egymás számára fontos emberek…. Ezt éreztem én, mikor végignéztem a hallgatóságban ülő csapattársaimon, és talán a többiek is.

BIHiszem és tudom, hogy nemcsak régi tagjaink, hanem új vendégeink is egy különleges napot tudhattak magukénak.

Köszönöm Hegyi Gyöngyinek, hogy e konferencia háziasszonya lehettem, és megismerhettem a konferenciák igazi lényegét is!

Áldott, szép karácsonyt kívánok mindannyiunknak!

Szeretettel:
Bacskai Ildikó
Életfa Delfinek, Budapest

kdkhsz1kdkhsz2kdkhsz3

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.