Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A TERMÉSZETGYÓGYÁSZ MAGAZIN KARÁCSONYI FESZTIVÁLJÁN JÁRTUNK

tmxixA nagy múltú Természetgyógyász Magazin Karácsonyi fesztiválján nem csak kiállítással, de az ünnepek alatti egészséges táplálkozásról szóló előadással, és kóstolóval is képviseltük az Életfa Programot!

Örülünk, hogy sok új ember szimpátiáját elnyertük, és sok új érdeklődővel vehettük fel a kapcsolatot!

A lap decemberi és januári számában keresd az Életfa Program oldalát!

Addig is fogadd szeretettel Berecz Ildikó írását a rendezvényről!

Szeretettel:

Szilágyi Ildikó

A Napsugár Csapat Vezetője

Legjobb Szponzor

209519908

A Természetgyógyász Magazin XIX. Ezoterikus karácsonyi fesztiválja, egy főrendező szemével

Eltelt tizenkilenc év, tizenkilenc karácsony. Rendezvényünk átlépett már a kerekebb számok jubileumi küszöbén, mégis most gondolkoztam el az eltelt időn. Lányaim, akik a kezdetektől rendszeresen "dolgoztak" a rendezvényeken, már felnőttként tevékenykedtek az idén.....

Ha keresném a tizenkilences szám aktualitását és üzenetét, a számmisztikán túl, akkor számomra mindenképp az, hogy 2016-ban a XX. fesztivált rendezzük. Ez pedig már hagyomány, mely a folyamatosság, a folytatás jelentését hordozza. Bárhogy is alakul életünk, a változó dolgok között van, ami változatlan marad, ez pedig az emberi lét minőségének a jelentősége- és értéke, ami leginkább az egymással való viszonyainkban fedhető fel, az életünket meghatározó szeretet, szerelem, család kérdéseiben.

Karácsonyi fesztiválunk, mint mindig, a testhez, szellemhez és a lélekhez egyaránt szólt, gyógyító erőkkel és tanácsokkal is megajándékozta a látogatókat. Mikulás napján, és a közelgő karácsonyra való készülődéshez pedig az ország legnagyobb és legválasztékosabb ezoterikus vásárának kínálatával biztosított lehetőséget.

A rendezvény igazi ünnep volt, a szervezők, a fellépők, ingyenes gyógyítók, és a fesztiválozók számára is. Kihívást egyedül a sokrétű-, és nagyon színvonalas előadásokból történő választás jelentett.

Milyen konklúziót lehet levonni, melyek voltak a legnagyobb élmények? Mindenkinek más, de mindenki érezte az advent második vasárnapja által nyújtott remény érzetét. Úgy gondolom az ünnepeket megnyitni könnyű, de lezárni nehéz, különösen amikor ilyen esemény- és élmény dús. Bármilyen fáradtan is búcsúztunk el - mi szervezők - egymástól, többször is elhangzott: Jövőre, veled, ugyanitt!

A 2016-os jubileum lehetőséget biztosít arra, hogy megemlékezzünk az elmúlt időszakról, és köszöntsük az újat. Tehát elmúlt tizenkilenc év, s jöhet még legalább ugyanennyi!

Pilisszentiván, 2015. Karácsony hava 10.

Szeretettel,

Berecz Ildikó

főrendező 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok