Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VESZPRÉMI CSOPORTTALÁLKOZÓ

Veszpremi csoptalKedves András, Aranyos Erzsike!
A november 7-i veszprémi csoporttalálkozó ismét nagyon jóra és vidámra sikerült. A messziről jött előadók ismét viszontagságok után, de szerencsésen, időben megérkeztek. Német Zsuzsa gondos házigazdaként vezetgette az új helyre érkező tagokat és vendégeket.
A háziasszony szerepét Karasszon Eszter töltötte be, aki a maga őszinteségével, életszerű előadásával mindenkit elbűvölt. Bemutatta az első előadót, aki a leghumorosabb és egyben a legpraktikusabb keresztmama, aki olyan oldalról - a szerelem bimbózásától a beteljesülésig tartóan - mutatta be az aktuálisan akciós Just termékeket, hogy a végére elhittük, hogy ezek a legfontosabb karácsonyi ajándékok. 
Eszter a saját életéből mesélt fájóan stresszes időszakról és arról, hogyan sikerült "felállnia". Ez az Életfa Program szép szelete volt és arról győzött meg, hogy a segítségül hívott Just-Nahrin termékek tényleg nélkülözhetetlenek a stressz kezelésében.
Harsányi doktornő folytatta a megkezdett "top-termék" listás készítmények elemzését, így aztán mikor már kifogyok a termékek melletti érvekből mindig újabbat hallok róluk.
A technika is jól működött Varga Feri jóvoltából. Volt kóstoló, tombola, fotózás.
Ti nagyon hiányoztatok, annál is inkább, mert az egyik termékreferenciát én mondtam. Tudom, hogy velem örültetek volna, hiszen annyit segítettetek, bátorítottatok, amit ezúton is köszönök.
Kérlek András, oszd meg a többiekkel ezt a pár sort, amit most leírok, mert tanulságos!
Igaz szeretettel:
Saci
Veszpremi csoptal2
Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok