Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ A NAHRIN KONFERENCIÁRÓL

Delfin csapatEgy fergeteges hangulatú, tudásban gazdag Nahrin Konferencia élménybeszámolóit szeretném Neked tolmácsolni, a résztvevők szemszögéből.

Fogadd sok szeretettel csapatom tagjainak írásait!

Szeretettel: 
Tóthné Cserhalmi Mariann
20/549-15-99

Kedves Életfás ismerőseim!

Van amelyikőtöket már jobban ismerek, van akit kevésbé. De ez nem jelenti azt, hogy így is marad, igyekszem minél több konferenciára ellátogatni, hogy megismerkedhessek mindannyiótokkal.

Ez a mai budapesti konferencia számomra egy újabb élmény volt. Nem csak tanulságos, de még humoros is. Volt néhány nagyon megnevettető mondat, aminek örülök nagyon, mivel én azt gondolom, hogy a nevetés az egészség egyik fő alkotóeleme. Én személy szerint nagyon szeretek nevetni, el nem tudom nélküle képzelni az életemet.

Az új termékek csodálatosak, vásároltunk is egy MSA készítményt. 

Köszönöm a finom ebédet, mindent megettem annyira finom volt! 

Azzal szeretném zárni a beszámolómat, hogy soha ne adjátok fel! Mert a remény hal meg utoljára, és aki remél, az sikert fog elérni, aki sikeres az pedig nem lehet más, csak Életfás! 

Millió puszi:
Mercy Celldömölkről

Örülök, hogy megfogadtam Tanácsadóm javaslatát, és újból eljöttem a Konferenciára. Őszintén mondom, nagyon megérte, ismét friss tapasztalatokat szereztem a társaim őszinte beszámolójából, a csodálatos készítményekről. Az előadók rávilágítottak az okos és következetes használatukra. Két új remek készítményt mutattak be.

Külön köszönetet mondok Igazgató Úrnak, fáradhatatlan munkájáért, és azért is, mert úgy érzem, hogy ez a csoport megtanított vigyázni az egészségemre Segítségetekkel ez Nekem tényleg az Arany Év volt!

Köszönettel:
Bodó Béláné  Sárvárról

Kedves Életfások!

A mai konferencián csodálatosan éreztem magam, egy nagyon jó napot töltöttünk együtt a csodálatos, hatalmas Életfa családdal!

Az előadások nem csak hogy izgalmasak és érdekesek voltak, hanem szórakoztatóak is. Annyira jó látni, hogy ezeknek az embereknek, akik megjelentek a konferencián, ennyire fontos a másik ember egészsége, lelkiállapota. Boldogsággal tölt el, hogy én is ide tartozom, és tudom, hogy ha szükség van rám, én is segíthetek, és ha én vagyok olyan helyzetbe, rajtam is segítenek! Mert ezek vagyunk mi, Életfások! Köszönöm, hogy köztetek lehetek!

Nóri Celldömölkről

Üdvözlök mindenkit!

Ma egy csodálatos nap volt, rengeteg tapasztalatot és új dolgot tanultam! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fantasztikus dolgot! Új termékeket mutattak be, ami nagyon elnyerte a tetszésemet! Másnak is csak javasolni tudom, hogy ismerje meg.

Köszönöm ezt a fantasztikus napot!

Varga Zsüliett 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok