Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

XXIX. ÉLETFA KONFERENCIA A BAGLYOKNÁL

xxixekabJó kis esővel kezdődött a nap, nem volt fényes a szombat, de csak kívülről. A lelkünkben ott volt. Készültünk egymás megszeretgetésére…

Fekete Évi volt a nap háziasszonya. Csokorba fogta az eseményeket, hogy minden a helyén legyen.

Varga Gyuszi az antioxidáns tartalmú termékeinkbe vezetett be, no meg hogy hogyan lehet ezt kideríteni. Nem is tudtuk, hogy a légzés is antioxidáns hatású, ezért Deskón bemutatta, hogy lesz az ülő dolgozó kicsit megrogyott hátából egyenes, ezáltal sokkal több oxigént tud felvenni, hisz a több levegő fér el a tüdőben.

Dr. Makai Ildikó a bélflóráról, annak szerepéről beszélt és egy újfajta terápiáról, amin többen kiakadtak… Kérdezzetek meg egy jelenlévőt, mi volt a nap fénypontja! Mit is kell enni annak, aki nem vigyáz a meglévő bélflórájára?!?

Varga Fecó arról beszélt, hogy mit adott neki Brian Tracy. Egy napot ült rajta és bizony több változást is beiktatott azóta. A reggeli olvasást emelte ki az „aranyórát”, no meg, hogy amikor valamire igent mondok, akkor azzal egyidejűleg minden másra nemet…

Karasszon Deskó az akciók sokszínűségét mutatta be. Tényleg, mikor egyszerre látja az ember, olyan hihetetlen, hogy mennyi ajándékkal járul hozzá a cég ahhoz, hogy nekem otthon több legyen!

Szeretetvendégséggel fogadtuk a konferenciázókat. De ahhoz, hogy minden olajozottan menjen, Karasszon Dániel és felesége Anita adták a hátteret, forró Zöldséglevest, és Gyógynövényes teát készítettek, gyönyörűen feldíszített, előkészített asztallal.

Ebéd után jött a tombola, és boldog arcok jelezték, a sikereket J !

Általam következtek a Top Nahrinok. Ebben az évben csak arra kerestem magyarázatot, hogy vajon miért ezekből fogy a legtöbb? Mi lehet a titkuk? Miért szeretjük őket annyira???

Barbócz Ancsa bevezetett minket a triatlaonozás világába. Milyen termékek segítették, hogy elérje a célját? Mi volt a titka ennek a fantasztikus teljesítménynek? Külön öröm volt, ahogy a gyerekek segítették a szüleiket! Igazi csapatmunka, ez kiderült a végére! Hiába, „Egyedül nem megy…”

PACE-ba hoztuk magunkat egy jó kis kineziológiai gyakorlatsorral. Jól esett a mozgás, örömöt láttam a csapat arcán.

Végére maradt Szilágyi István, a Medi Ball magyarországi csapatának vezetője az előadásával és a bemutatóval. Fantasztikus csapatot ismerhettünk meg! Harmónia, türelem, béke, alázat… Elvarázsolt minket a zene és a mozgás harmóniája. Nagy élmény volt és biztos lesz folytatás. Remélhetőleg nem annyi mint most, hisz 2010.10.10-én velünk voltak Budapesten a Puskás Ferenc stadionban…

Újabb élmény dús napot zártunk, és tudom, hogy jövőre jön a jubileumi 30. konferencia!!!

Ugye velünk leszel???

Szeretettel:

Dr.Harsányi Edit

Életfa Baglyok csapata

xxixekab1xxixekab3xxixekab2xxixekab4xxixekab6xxixekab5xxixekab7xxixekab14xxixekab8xxixekab9xxixekab10xxixekab11xxixekab12xxixekab13

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok