Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

LEHET TONK EMILT „NÉGYZETRE EMELNI”???

he tenEbben az évben is újítottunk, elindult az Életfa MLM Alapképzés! Régieknek és újaknak is szólt. Egyszerűen kell a fizetéshez jutáshoz. Meg tanulni is kell, ha új szakmába kezd az ember fia!

Felkerekedtünk hát az ország 3 részéről, Debrecen, Rakamaz és Budapest, hogy beszerezzük ezt a tudást, és beindító löketet.

Tiszta meglepetés, Emil hozta a formáját! Viccek tömkelegén, nevetve tanultuk meg a fájdalmas dolgokat. Változni kell, ha sikert akarsz elérni, mert a jelenlegi önmagad nem képes rá. Nos, ezt adta ez a képzés.

És akik elindultak velem a rögös úton: Bács Ferenc, Blaskóné Hircsu Irénke, Gáll Eszter, Nánási Marianna, Varga Ferenc és jómagam.

Hamarosan Debrecenben Emil tartott egy nem Életfás tréninget, bizony megint benne volt a kifogáskezelés. Látszólag ugyanaz. A viccek, a szöveg, még az időtartam is… meg egy kicsit több.

Bács Feri jegyzetelt és mosolygott. Láttam, ahogy kattog az agya, hisz ő is vállalkozó. De ami igazán édes volt, Marianna hozzám fordult, és megkérdezte: „Te hányszor hallottad már, és mégis itt ülsz velünk… És Te nevetsz a legjobban. Biztos oka van. Mi az?”

Szeretem a jó előadót, a jó viccmesélőt. Biztosítva van a kikapcsolódva tanulás, hogy lelkesen megyek haza. És még valami. Mikor először hallottam, csak arra tudtam koncentrálni, hogy Úristen! Az ellenvetés nem az ellenségem??? Én korábban féltem tőle. Aztán elkezdtem megérteni, sőt megköszönni. Azért ez is egy komoly változás, nem ment rögtön.

Most már egyértelműen feladatot látok benne, és nem menekülök. Sőt otthon keresem, hogy mit kellett volna jobban, hol csúsztam el???

Most jön az a rész, hogy „aki ellenvetést mond, alakítsam át tanácsadómmá.” Hát…

Balogh András szponzoromtól azt a mondatot kaptam 14 éve, hogy mindenkitől lehet tanulni valamit. Sőt mára már az is biztos, hogy ugyanattól az előadótól, ugyanabból a témából is mindig más fog nekem szólni, csak legyek ott!

he ten1Köszönöm, hogy együtt lehettünk és összeköt minket az élmény. Erősebb kapcsolat, jobb munka, több siker.

„A szerencse, csak az arra felkészült embereknek kedvez.” Louis Pasteur

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit Marianna
Életfa Baglyok csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok