Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A GYÓGYNÖVÉNYES TEA ÉS A LEGJOBB SZPONZOR

agytealszElérkezett a hála ideje nálam. Sokszor bele sem gondolok, mekkora kincs van a kezemben. Mit jelentenek ezek a magas minőségű termékek és az a gondoskodó segítség, melyet szponzoromtól kapok. Most hétvégén bebizonyította az élet, hogy igenis meg kell becsülnöm mind ezt, újra és újra.

agytealsz1

Megjelenése óta nagyon szerettem a Gyógynövényes teánkat. Finom íze és kedvező hatásai miatt. Amint azt éreztem, hogy kerülget valamilyen betegség, egyből „legurítottam” belőle egy bögrével. A tüneteim az elfogyasztása után egyből javultak, vagy el is múltak. Ezen a hétvégén, viszont a Szent Védőital címet kapta tőlem.

Szponzorommal, Szilágyi Ildikóval a Bükkszentkereszti Gombanapokra készülődtünk. Miközben pakolgattam az úti csomagom nem is értem milyen indíttatásból, de kivettem a táskámból ezt a csodát. Úgy gondoltam, hogy nincs rá szükség. (Persze tévedtem.) Valamikor ezzel egy időben, Debrecen másik végén Ildikó viszont bepakolt belőle egy dobozzal.

agytealsz3Mikor megérkeztünk Bükkszentkeresztre kellemesnek nem mondható kb. 7 fok fogadott minket. Miközben berendeztük a sátrunkat, Ildikó kivette dobozából a teát és kijelentette: „Ezt most felbontjuk, nem fogjuk értékesíteni”. Éljen a Legjobb Szponzor, legjobb döntése!
A hétvégén védett miket ez a csodálatos tea és átmelegített a dermesztő hidegben. Ja, és pillanatok alatt kész volt. Az egész napos munka mellett nem lett volna időnk teafüvet áztatgatni.
De itt még a szerető gondoskodásnak nincs vége.
Este miskolci szállásunkhoz közeledve mondtam Ildikónak, hogy úgy érzem meghűltem. Megmondta, hogy akkor azonnal cselekedni kell. Azonnal ajánlotta a 31-es olajat kívülről, belülről, ami természetesen volt nálam.
Aztán bármennyire fáradt is volt, leszögezte, hogy addig nem megyünk a szállodába, míg nem találunk egy patikát, ahol tudok C vitamint venni, mert a termékeink mellett ez nagyon fontos a betegség elején. A szállodában aztán egy marék Immunostars-t nyomot a kezembe, hogy vegyem be. J

agytealsz2És engedjétek meg, hogy két másik embernek is kifejezzem hálámat. Barátnőmnek Simon „Napsugár” Bettinek és párjának, Szabó Robinak. Szombat délelőtt folyamán elmeséltem nekik, hogy mennyire borzasztóan fázom, idejüket és energiájukat nem kímélve autóba ültek és egy utazótáskányi meleg ruhát és cipőt hoztak el nekem Bükkszentkeresztre, nehogy megfázzak.
S hogy mindezeknek mi lett az eredménye?

Tudtam a kitűzött feladataimra koncentrálni, sok értékes kapcsolattal gazdagodtam, én is tudtam másoknak segítséget nyújtani, újra megtapasztalhattam a termékeink hatékonyságát, az önzetlenség ajándékát, és azt, milyen jó helyen is vagyok.

Elmondhatatlanul hálás vagyok!

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok