Logo

7 ÁGRÓL SÜTÖTT A NAP!

Epa csoportkepA nyár végi családi nyaralásból kipihenten, feltöltődve érkeztem szeptember 12-én Budapestre, és maradtam is, hiszen egy nagyszerű lehetőséget láttam arra, hogy másnap az ÉLETFA PROGRAM ALAPKÉPZÉSEN személyesen is megismerkedhessek a mélységi új belépőinkkel, illetve azokkal a távolsági közvetlenjeimmel, akikkel még nem volt lehetőségem személyesen találkozni.

Fontosnak tartottam, hogy ne csak tudják, de érezzék is, hogy hova tartoznak, megismerkedhessenek ők is egymással, csapattá kovácsolódhassanak, és érezzék a szponzori, Csapatvezetői jelenlét biztonságát.

Óriási örömömre, az ország szinte minden részéből, 9 városból, 11+1 fővel (egy csecsemőnk is volt)  képviselte magát a Csapatom ezen a képzésen. 

Szójátéknak tűnik, de valóban "7 ágról sütött a Nap!" 

Hálásan köszönöm valamennyiük nevében is szponzoromnak, dr. Harsányi Editnek az odaadó munkáját, és Nagyházi Marikának a gondos szervezést és közreműködést!

Örülök, hogy ilyen csodálatos hét zárás után hétfőn egy új hét kezdődik, új reményekkel, de  a régi, kihívó  céljaink mentén! 

HAJRÁ, NAPSUGÁR CSAPAT!:)

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

epa

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.