Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MINDIG ÖRÖM EGYÜTT LENNI A CSAPATTAL

szinpadAz elmúlt vasárnap, szeptember 6. is az együttlét ünnepe volt. Végig ragyogó napsütés biztosította a derűt, ami szinte csoda volt az előző nap zord időjárása után.

Az Életfa Terepfesztivált ezúttal Kamaraerdőn rendeztük. Kellemes, ősfás környezetben zajlottak a sportversenyek. Egy óriás sátor alatt pedig minden egyéb: bemutatók, Varga Gyula által vezetett beszélgetések, ÉS (!): a szendvicskrémek vetélkedője.zsurizes

Idén is szerencsém volt részt venni az 5-tagú zsűri munkájában. És idén is nehéz dolgunk volt. MINDEN versenyben részt vevő szendvicsre-való kitűnő volt a maga nemében. Ráadásul a sajttal készülteket nagyon nehéz volt összevetni a más alapanyagból, főleg zöldségfélékből készültekkel. A döntésünkben figyelembe vettük az íz mellett a látványt is, és – ami talán a legfőbb szempont volt – az újítást. Így lett nálunk első helyezett egy diós-csicseriborsós, második egy chilis-babos szendvicskrém, a közönség szavazatai alapján pedig másodiknak egy fűszeres cukkini krém futott be. Persze, mondanom sem kell, hogy ezek a készítmények az egészség próbáját is kiállják, mégpedig részben a Nahrin fűszereknek köszönhetően!

Bízom benne, hogy a receptek hamarosan olvashatóak lesznek a honlapon, sőt az elmúlt évek során talán már egy önálló kiadványra való recept is összegyűlhetett! Ha megjelenik, én elsőként veszem meg!szendvicskrem1

Végül mindenkit arra biztatok, hogy jövőre ne hagyja ki az alkalmat, és résztvevőként vagy „csak” szemlélőként illetve kóstolóként élvezze velünk együtt a búcsúzó nyár és a lassan beköszöntő ősz által kínált eseményt, az Életfa Terepfesztivált!

Szeretettel
Acél Anna

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok