Logo

BAGLYOK CSAPATTALÁLKOZÓJA - 2015. augusztus 9.

baglyok 1Augusztus elején ismét megtartottuk a VII. Csapattalálkozónkat a Kerekestelepi strandon.
Együtt a gyerekekkel, fürdéssel, tánctanulással, és persze az elmaradhatatlan tudásbővítéssel a termékek és a pénzügyi lehetőségek területén. Mindig érdekel, hogy aki eljön, mit talál benne jónak, miért éri meg eljönni.
Néhány választ most megosztok, jövőre várom a Tiéd is!

Szia Edit!
Kérésedre küldöm azokat a "plusz információkat" a Csapattalálkozóról, amiket számomra adott.

Szép napot kívánok!

Puszi: Bajnóczyné Enikő

Kedves Editke!

Amikor vasárnap a kánikula csúcsnapján készülődtem a találkozóra azon gondolkodtam, hogy vajon mit fog nekem adni az a nap. A "rendszert" ismerem, MLM-eztem évekig. A termékeket még most belépésem (június) óta kóstolgatom, tehát nincs terméktapasztalatom. A csoport tagjai közül csak látásból ismerek néhányat. De eszembe jutott, hogy amikor kérdéseim voltak, vagy segítséget kértem tőled, akkor te mindig készséggel és türelmesen válaszoltál és segítettél. Akkor irány, nincs min gondolkodni!

S örülök, hogy elmentem. Jegyzeteltem, főként a számomra még ismeretlen termékekről  - dr. Tóth Judit és a Te prezentációd nagyon hasznos információkkal szolgált. Elgondolkodtam Karasszon Dezső marketing előadásán - főként az előadásmód miatt. Végig érződött, hogy nagyon szereti, amit csinál és amiket propagál. S ugyanezt a lelkes hangvitelt tapasztaltam minden előadónál. 

Mire a nap végére értünk, a lejegyzetelt termékek nevei és tulajdonságai mellé odakerült egy-egy családtagom neve is. Ismerve bajaikat, kisebb-nagyobb egészségi problémájukat vagy csak preventív szempontból. A  nevesítések jól eső érzéssel töltöttek el. Nem fogok tanácstalanul, széttárt karokkal előttük állni a nehéz időkben, hanem tudok rajtuk segíteni vagy javasolni megoldásokat a meglévő vagy leendő egészségügyi gondjaikra. Mert anyaként és nagyiként és "gyermekként" szükség van ezekre az ismeretekre. 

Nagyon tetszettek az apró figyelmességek: tombola; a bográcsos ebéd, ami kiegészült a tagok által még pluszban készített finomságokkal; a jutalmazások. Meglepett, hogy milyen jó Himnuszt találtatok ki.
Szóval megérte. Köszönet érte Neked Editke és minden szervezőnek, előadónak!

Puszi
Bereczki Gizella

baglyok 2Örülök, hogy ezt együtt élhettük át!
Szeretettel:

Dr. Harsányi Edit
Életfa Baglyok csapata

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.