Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Tudásban gazdag napunk volt Tonk Emillel

tgnvte,, A fontos ember PONTOS, a pontos ember FONTOS,,
ezzel a Tonk Emil idézettel köszöntelek Téged.
Számomra Emilnek  ez a mondata kulcs fontosságú a mai napig is.
Mint tudod mindenkinek az IDEJE a legdrágább, s aki betartja az üzleti protokollt a pontossággal kapcsolatosan is, ott egy megbízható embert fognak megismerni a Te személyedben.

A tudás megszerzése idő és pénz, viszont a legjobbtól tanulni mindig megtiszteltetés. Emiltől több mint 40 év tapasztalatát kaphattuk meg Mi is augusztus 1-én Budapesten, az Életfa Program ÉMA képzésén.
Biztatlak Téged indulj el az utadon, s ebben segítségedre lesz, egy megbízható Magyar Egészségőrző Program képzési lehetőségei.

Ahhoz, hogy meg merd tenni az első lépéseket, fogadd sok szeretettel a résztvevők élménybeszámolóit a csapatomból. Köztük vannak olyan fiatal hölgyek, akik az Életfa Program talán legfiatalabb hálózatépítői, (Mercy és Nóri) és a tapasztaltabb hölgyek írásait is olvashatod (Ágica és Anna).

Mosolygós szép napot kívánok Neked:
Tóthné Maja
Életvezetési tanácsadó, Klubvezető
20/549-15-99


Kedves Életfások !!

Sok jót és szépet hallottam Tonk Emilről, ezért nagyon vártam az augusztus 1-ei napot Budapesten, a Benczúr utcában, az MLM alapképzés második "fordulóját".

Pontos kezdést követően már  az első percben kisugárzásával, jókedvével és hihetetlen humorával az egész társaságot magával ragadta.

Előadása során 40 év tapasztalatát, tudását adta át részünkre. Azt is megtudtuk TŐLE, hogy több, mint 4500 előadást tartott eddig élete folyamán mind "kezdőknek", mind "haladóknak".
Olyanra is választ kaptunk, amit még fel sem tettünk, de szándékunkban állt!!

Ezenkívül tippekkel is gazdagabbak lettünk, pl. hogy legyen mindig névjegykártya akár a táskánkban, akár a zakónk zsebében, amelyet bármikor fel tudunk használni kapcsolatteremtés céljából.

Hihetetlen nagy tudású, profi ÚRIEMBERREL hozott össze minket a sors. A nap folyamán többször tartottunk kisebb szüneteket, ilyenkor kihasználtuk az alkalmat egy közös fotózásra is!!

Részemről ez egy hatalmas élmény volt és már nagyon várom a következő találkozást!!

Köszönöm Hegyi Gyöngyinek  és TESÓMNAK, Tóthné Mayának, hogy ez létrejöhetett.

Üdvözlettel és szeretettel:
Tárnok Ágnes
Delfin Csapat


Sziasztok!

Nagyon kevés olyan érdekes és jó előadást hallottam életem során, mint amilyet Tonk Emil tartott nekünk szombaton. Előadása nem csak ámulatba ejtő, de helyenként nagyon humoros is. Én elképesztően jól éreztem magam, annyi mindent tudtam meg, hogy köszönöm ezt a sok okosságot Tonk Emilnek és mindenki másnak. Főleg azoknak akik segítenek minket a kezdődő munkánkban :)

Nagyon szeretek mindenkit ebben a programban és az életem részévé vált.

Köszönök mindent!
Nagy Mercy


Sziasztok!

Én nagyon de nagyon jól éreztem magam Tonk Emil előadásán, sok jó, igaz gondolatokat hallottam. Köszönöm, hogy ott lehettem! Külön köszönöm az előadó úrnak a nagyszerű előadást! Azt gondolom most már van elképzelésem nekem is, hogy hogyan kell hálózatot kiépíteni, ami nem lesz könnyű, de ahogy Emil úr is mondta "le kell győznünk a bennünk lévő manót aki arra biztat hogy visszaforduljunk"!

Még egyszer nagyon köszönök mindent!
Nagy Nóra


Nagy izgalommal érkeztünk a budapesti székházban megrendezésre kerülő MLM képzésre. Tonk Emiltől a Magyar Marketing Szövetség alapító elnökétől tanulhattunk. Előadásmódja lenyűgöző volt. Profi módon tálalta az üzletépítés alapjainak megismerését, elsajátítását. Tiszta képet kaptunk a sikeres vállalkozás elindításáról.

Köszönöm hogy részt vehettem:
Baranyai Anna.


tgnvte 2tgnvte 3tgnvte 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok