Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Vox Angelica csoport találkozó júliusban

vox csopNémi aggodalommal figyeltük az időjárás – jelentést a találkozó előtt: feltételeztük, hogy igen meleg lesz majd. Vajon eljönnek-e a vendégek? Persze annyian aggódnak az időjárás miatt, nyáron meleg van, télen hideg ... Szerencsére sokan választották a Just-Nahrint ezen a nyári napon is!

Mindezek után milyen volt a rendezvény?

  • Először is: kiváló idő volt, mert lementünk az Füredi úti református templom alagsorába, ahol 6-8 fokkal volt hűvösebb légkondicionálás nélkül.
  • Másodszor: Dani (Karasszon Dániel) tartott előadást a lovassport és a Nahrin fogyasztás kapcsolatáról. A legjobb sztori az volt, amikor elmondta, hogy hogyan jöttek haza Eszterrel a szlovén - olasz határon fekvő Goriziából úgy, hogy csak akkor álltak meg, ha az üzemanyag elfogyott. Ezt a guarana kapszulának köszönhették.
  • Harmadszor: a szünet előtt dr. Harsányi Edit befejezte a Nahrin top13 előadását, amit még május végén kezdett el. Nagy lendülettel, jó hangulatban, a szokott standard magas színvonalon zajlott az előadás, lehetőség nyílt korlátozott mértékben hozzászólni, kérdezni.
  • Szünetben zöldségleves kísérletet végeztünk - 2 bolti terméket is vizsgálva. Természetesen senkit nem kellett meggyőzni, hogy a zöldséglevesünket válassza  - akár az akciós sort kihasználva.
  • Szünet után tombola és terméktapasztalat is volt, majd Tihanyi Edit előadása, mely a bélflóra és az emésztés döntő, akár pszichés állapotunkat is befolyásoló hatásáról szólt.  Szerencsére erre is vannak készítmények - egy része ezeknek most is akciós.
  • Én (Karasszon Dezső) pedig a strandoláshoz szükséges termékek sorát (pl. fülfájás ellen alpesi balzsam), valamint magyarországi és néhány külföldi nyaralóhelyet mutattam be, ezen kívül szóltam a heti akciókról és következő rendezvényekről is.
  • A teremhez (ez nem a templomtér volt) díszletként szolgált egy gyógyítás lelki tényezőit taglaló kiállítás is. Ezúton javasoljuk megtekintését mindenkinek!
  • A végén Tihanyi Pál chi-kung gyakorlatokat mutatott be, melyet együtt végeztünk. Legközelebb a Kerekestelepen, majd újra itt fogunk találkozni!

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt – jó közétek tartozni!

vox csop 2vox csop 3vox csop 4vox csop 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok