Logo

ALAPKÉPZÉS TATÁN, EGY GYÖNYÖRŰ NYÁRI NAPON

DelfincsapatCsapatom tagjaival már nagyon vártuk az Életfa Alapképzést, melynek helyszíne Tata volt. Gyönyörű nyári napon, nagy izgalommal jöttek azok a vendégek, akik már tagjai az Életfa Programnak, és tudásukat bővíteni szerették volna. Ezen a képzésen a fiatal generáció is képviseltette magát Nóri és Merci személyében, valamint a „régi motorosok”, akik több éve csatlakoztak hozzánk, Anna és Ágica. Ők is lelkesen, tettre készen álltak a rajthoz.
A Delfin csapat két trénere Hegyi Gyöngyi és jómagam, Tóthné Maja készen álltunk az indulásra, hogy az elmúlt évek tudását, gyakorlati tanácsait átadjuk csapattársainknak.
Köszönöm csapatom nevében Gyöngyi segítségét, lendületes előadását!

Fogadjátok szeretettel a részvevők élmény beszámolóit!

Mosolygós szép napot kívánok:
Tóthné Maja
Életvezetési tanácsadó – klubvezető
20/549-15-99

„Nagyon jól érzetem magam. Újra megerősítést kaptam, hogy jó helyen vagyok. Köszönöm, hogy itt lehettem!”

Baranyai Anna

„Számos terméket használok, de azokról sok újdonságot is megtudtam. Köszönöm, hogy VELETEK lehettem, egy élmény volt!”

Szeretettel gondolok Rátok:
Tárnok Ágnes

„Nagyon jól éreztem magam az Alapképzésen, köszönöm a lehetőséget! Természetesen folytatni fogom a fejlődést, mert érdekelnek a Just és Nahrin termékek.
Ami a legérdekesebb és legtanulságosabb volt ma Nekem, az a kapcsolatteremtés. Eddig fogalmam sem volt, hogyan beszéljek a programunkról ismerősöknek, esetleg idegeneknek. Most viszont tudom, hogyan induljak el, és látom magam előtt a célt, amit el szeretnék érni a Ti segítségetekkel.

Köszönök mindent:
Nagy Merci

„Az Echinacina és a Vivi Aloe keltette fel az érdeklődésemet, mert a vastagbél méregtelenítést tartom a legfontosabbnak a magam számára. A Basico tablettának is örülök, hogy elkezdtem szedni, mert a savtalanítás is fontos a beleknek.
Nagyon jól éreztem magam, sok újat hallottam.
Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem!”

Nagy Nóra

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.