Logo

ÚJRA VISSZATÉRTEM!

20150516 140340

Csodás reggelre ébredtem május 16-án, hiszen tudtam, hogy egy pozitív tartalmas nap elé nézek, Delfin Konferenciára megyek Tatára. Bevallom izgultam, mert előadóként vehettem részt ezen a napon, amit köszönök Hegyi Gyöngyinek...

Nagyon vártam, hogy hosszú idő után beszélhessek úgy, mint régen és annak is, hogy a csapatomból is velem tartottak.

Az elmúlt pár hónap babázással telt, megszületett az én Hősöm (én csak így hívom), Patrik, aki jóval korábban érkezett (990 gramm 30 centisen), így nehéz időszak áll a hátunk mögött. De elmondhatom, hogy mára egy egészséges, mosolygós, kiegyensúlyozott kisfiú, nagyon büszke vagyok rá!

Amikor megérkeztünk, már éreztem a pozitív töltetet, mosolyogva fogadtak a rég nem látott ismerősök. De ha már voltál Életfás rendezvényen, ez mindig így van. A nap háziasszonya Radovics Kinga, az én szponzorom, jó volt látni, hallgatni őt.

Izgultam az előadásom miatt, de amikor elkezdtem beszélni a JUST TOP termékről (31-es gyógynövény olaj), újra átéltem a régi érzéseket, hogy adhatok, figyel mindenki és élvezem, amit csinálok. Igazgató Úr szavaival élve "Boldoggá tehetek másokat". Az előadások mellett mozogtunk is, ami a Zumba volt. Igazán üdítőek azok a dolgok, amik spontán jönnek, így én is beálltam táncolni. A további előadások is érdekesek, motiválóak és pozitívak voltak számomra.

Hálás vagyok, hogy Életfás lehetek, és hogy újra felvehettem a "munkaruhám" az Életfa  Programban, hiszen számomra ez egy örök szerelem.

Szeretettel:

Teicht Tündi

70/411-9059

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.