Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÖRÖMKLUB MISKOLCON IS

miskolci klub csoportkep

Elnéztem a tegnapi miskolci Klub képeket: milyen érdekes! Egy kivételével, a képen szereplő valamennyi miskolci Napsugarat Bükkszentkereszten ismertem meg, ahol kiállítottunk. Korában ők sem ismerték egymást.

Aztán jött az Életfa Program, a Just, a Nahrin, és mára már több mint ismeretség az, ami összeköt bennünket. Barátság, és ki merem mondani: szeretet! Ahogy várjuk egymást, ahogy örülünk, ahogy pl. mint legutóbb is,  egyik Csapattag segítő kezet ajánl a másiknak, igazán szívet melengető…

És közben, ilyen hangulatban, hogy is folyhatna másképp, mint ragyogó hangulatban a minőségi munkaJ
Tanítok, tanulok én is ilyenkor, termékek, újdonságok, betegség és prevenciós csoportok kerülnek terítékre az üzleti előadások mellett.

Szeretem, ha mindezek interaktívak, aktív részvételt tesznek lehetővé, és még inkább, ha be tudok feladatra is vonni a követőim, munkatársaim, kisvezetőim közül. Hozzáteszem, törzsvásárló is csodásan fontosnak érezheti magát egy-egy feladat által.

Szeretem, hogy a Klubvezetővel, Varga Gyulával nagyszerűen együtt tudunk működni, és tudom, hogy szívvel, lélekkel tanítja, vezeti a Klubba látogató Csapattagjaimat is a többi látogatóval együtt akkor is, mikor nem vagyok jelen.

Legutóbb nagy sikere volt az első JUST KOZMETIKA ÉLŐBEN címet viselő Klubnak, ahol arcmasszázst is tanítottam, és az ismertető után, amit Schmidt Judit tartott, az összes krémet, arcápolási terméket kipróbálták a jelen lévők, úgy, ahogy azt kell. Trükköket, tippeket, fortélyokat osztottam meg, aztán a végén egy kis meglepi is volt: a szépen előkészített bőrre, mindenkit kisminkeltem.
Ragyogtunk, jó Napsugárhoz illően, rendesenJ

Most legutóbb pedig a JUST FÜRDŐK rejtelmei, illat tapintás és színélményei  után ,a kibővült EGYENSÚLY CSOMAG adta lehetőséget , a jelentőségét  ecseteltem, aztán
A NAHROFIT VANÍLIA több felhasználási lehetőségét prezentáltam, Csapattársaim legnagyobb megelégedésére!  Segítőm Gyuszi mellett, a 4 éves Dorka volt, leghitelesebb tesztelőnk pedig Szabó Orsink másik kislánya, a még alig 6 hónapos VikiJ

A Nyitott Szponzori rész szinte belesimult az estbe. A gondolkozás, a hozzáállás megváltozásának fontosságát mindenki saját példájával is alátámasztotta. Innentől pedig, az ár megvédése, az életmódba beépített termékhasználat már csak egy apró lépés.

Igazi Örömklubunk volt most is, mint amilyen Debrecenben van, hétről, hétre! ! És tudom, a következők is hasonlóak lesznek!

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy bekapcsolódhattam a miskolci Központi Klub életébe, hogy a gyönyörű Székházunkban folyhat a minőségi munka, hogy ezzel a támogatással épülhet a Csapatunk. Olyan, mintha haza jönnék. 

Május 26-án újra jövök, addig is további hasznos, szeretetteljes, előre vivő Klubélményeket kívánok minden látogatónak, sok szeretettel:

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok