Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAPSUGÁR KLUB – A TUDÁS ÉS A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Napsugar Csapat

Ahogyan sok ember, úgy én sem szerettem a vasárnap estéket. Akkor már ott lebegett a levegőben, hogy holnap hétfő, korán kelés és kezdődik egy újabb hét. Bármennyire hihetetlen, de mióta az Életfa Program az életem részévé vált, ez az érzés teljesen megváltozott bennem. Most már várom a vasárnapokat, mert akkor már csak egyet kell aludni. Miért érzem így? Jaj, nagyon egyszerű a válasz. Ha hétfő, akkor NAPSUGÁR KLUB. Ami annyit jelent, hogy a hétfő délután – történjen bármi – a boldogságé. Minden hétfőn jó érzéssel indulok el a Hotel Aranybikába, mert tudom, hogy ott mindig szeretettel várnak.

Klubvezetőnk, Szilágyi Ildikó múlt hétfőn is remek programot talált ki nekünk. Klubunk első felében a heti lehetőségekről beszélt nekünk, melyek nem mások, mint a fürdők. Imádom őket. Az illatuk, a színük és a hatásuk egyszerűen bámulatos. Nem hittem volna, ha nem próbálom ki ezeket a csodákat. Szinte bármilyen problémára találsz megfelelőt. Legyen akár testi, akár lelki a fájdalom, ezek a termékek segítenek. És amellett, hogy most megillatozhattuk őket, Ildikó még kis nyomtatott információ csokorral is készült, amit hazavihettünk. De ne feledd, a fürdőink szezonális termékek, viszont a cég jóvoltából most egy hétig ismét elérhetőek. Most kell „feltankolni”, mert messze még az ősz.

dr Harsanyi Edit klubbanIldikó mással is kedveskedett nekünk. Vendég előadót hívott meg, aki nem volt más, mint Dr. Harsányi Edit. Aki már hallotta Editet, most mosolyogva bólogat, mert tudja milyen nagyszerű ember és kiváló előadó. Ha Te azok közé tartozol, aki még nem volt olyan szerencsés, hogy fültanúja legyen előadásának, annak azt javasolom, hogy kerüljön fel a „Bakancs listájára”.

Edit a daganatos betegségekről, mint lehetőségről tartott előadást. Igen, nem káprázik a szemed és én sem írtam el. MINT LEHETŐSÉG! Az előadás hallatán megtanultam, hogy vannak lehetőségeim. Lehetőséget kaptam arra, hogy jobban védekezhessem a kór ellen, lehetőséget kaptam arra is, hogy másoknak segítsek. És lehetőséget kaptam arra, hogy megérthessem ezt a betegséget!

Napsugar KlubPár mondatban nehéz leírni Edit előadását, de óriási élmény volt. Hazaérve, pedig megnyugvás töltött el azért, mert most már nem csak ezek a csodálatos termékek vannak a birtokomban, mellyel segíthetek magamon és másokon, hanem a tudás. Az a tudás, melyet Edit adott át tegnap.

Ezúton is köszönöm neked Edit!

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok