Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA KLUB SZÜLETÉSNAP TATÁN - 8 évesek lettünk

eletfa klub szuletesnap tatan

Sokat beszélgettünk az elmúlt hetekben: hogy és hol ünnepeljük meg klubunk 8. születésnapját? Ötlete minden klubtagnak volt, de a szálakat vezetőnk: Tóthné Cserhalmi Mariann fogta össze.
Ő bérelte ki nekünk a tatai Bordó házat, mert itt mindnyájan kényelmesen elfértünk.

Szintén Ő hívta meg előadóinkat: Sinkó Ildikót, aki a tatai Móricz Zsigmond könyvtár igazgatója, amely egyben az ország első Életfa Könyvtárát is jelenti és Hegyi Gyöngyit, aki a Delfin csapat vezetője.

Egy igazi születésnap nem telhet el finom falatok nélkül, ezért többen is készültek finomságokkal. Kéringerné Erzsike a 2014-es szendvicskrém készítő versenyen nyertes Sárgarépás karfiol krémet és májpástétomot készített. Farkasné Seeler Kata lekváros piskótával örvendeztette meg társait.
Hegyi Gyöngyi a "welcome drink"-ről gondoskodott egy nagyon finom vitaminkoktél formájában, míg Pelikán Marika két nagyon különleges salátával lepett meg minket.
Jómagam Citromos joghurtos süteményt készítettem és teljes kiőrlésű lisztből sütöttem kenyeret, a fent említett finomságokhoz. Természetesen minden étel a NAHRIN fűszereinkkel készült. Közösen gondoskodtunk a dekorációról is.
A "buli" kezdetén Mariann köszöntötte a megjelenteket, majd először Ildikó beszélt a könyvtár és az Életfa kapcsolatáról. Gyöngyi a tavaszi megújulásról és a sláger JUST-NAHRIN termékekről mondta el gondolatait. Képek segítségével idéztük fel  az elmúlt évek többnyire vidám és szomorú (sajnos az is volt) eseményeit.

Pelikán Marika és Seeler Kata a két kedvenc termékről: a 31-es olajról és az Articsókáról mondta el a tapasztalatait.

Gyongyi ajandekA hivatalos rész végén egy jelképes ajándékkal megköszöntük
Hegyi Gyöngyi nekünk nyújtott segítségét és támogatását, mely családtagjai keresztnevének kezdő betűjével díszített csészékből állt és nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy ezt elkészítsem.

A második részben aztán megkóstoltuk a sok-sok finomságot és természetesen jó háziasszonyok módjára receptet is cseréltünk.
Az egész ünnepi hangulatot és eseményt az Életfások hivatalos fotósa, a Delfin csapat tagja:

A "mi Bélánk "(Tóth Béla) sok-sok szép fotón örökítette meg.

Az ünnepi délutánt tombolahúzással zártuk, amelyen természetesen véletlenül mindenki nyert valamilyen Just vagy Nahrin készítményt. Reméljük még sok ünneplésre lesz okunk, amelyet szintén ilyen családias, de ugyanakkor fennkölt hangulatban ünnepelhetünk meg. Boldog vagyok, hogy ennek a klubnak 1 hónap híján immár 5 éve tagja lehetek.

Szeretettel Kecskés Elekné Ildikó
a Delfin csapat és a Gyerek Team tagja
Tata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok