Logo

HA HÉTFŐ, AKKOR NAPSUGÁR KLUB…

Napsugar csapat

Nekem már nem kérdés, hogy mi a programon hétfőként. Természetes, hogy KLUB. Ezen a héten is nagyon mozgalmas klubdélutánunk volt.

Már mikor beléptem a megszokott terembe az Aranybikában, érzetem, hogy megérkeztem, otthon vagyok. Csillogó arcok és barátságos mosolyok fogadtak.

szilagyi ildikoKlubvezetőnk, Szilágyi Ildikó már elfoglalta helyét a kis táblánk mellett, melyen az „Ízületek” cím szerepelt. Minden embert érintő téma, ezért lázasan előkaptam jegyzetfüzetemet. Tovább kell majd adnom az itt tanultakat – gondoltam -, mert oly sok ismerősömet érint.

Miután végigvettük a leggyakoribb problémákat és a terápiás javaslatokat, Ildikó külön kitért egyik legnagyszerűbb termékünkre, az Artifitre. Személy szerint én mindig örülök, ha egy terméket részletesebben is átbeszélünk, mert biztos, hogy hallok róla valami újat. És persze, hogy most is új ismeretekkel gazdagodtam.

ozsvarth sandorIldikó ezután művelődéstörténészünknek, Ozsváth Sándornak adta át a szót. Madách: Ember tragédiája volt a témája. Szintén nem csalódtam, mert Sanyi mindig elvarázsolja a közönséget. Ne hidd, hogy irodalom óra volt. Annál sokkal több. Sándornak bámulatos képessége van ahhoz, hogy közelebb hozza hozzánk híres íróinkat/költőinket. Erre a rövid időre bepillanthatunk életükbe, belebújhatunk kicsit a bőrükbe és együtt gondolkodhatunk velük. Bárcsak ezt tanították volna az iskolában is.

varga gyulaÉs bármennyire hihetetlen, még mindig nem ért véget az este. Vendégünk volt tegnap este Varga Gyula Miskolcról. Nem is engedhettük el, míg nem tart nekünk egy kis előadást. Előadónk bemutatta nekünk a siker 18 lépését. Nagyszerű előadás volt, közérthető és olyan „szemet felnyitó”. Gyuszi lendülete és lelkesedése pillanatok alatt átragadt a hallgatóságra. Csak úgy izzott a levegő.

Ez az este is igazi örömklub volt a javából. Még volt tombola, új csapattagavatás, fotókészítés és rengeteg móka-kacagás. Elemében volt a csapat, ismét. J

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.