Logo

„LÉLEKNEK A MOST VAN, ÍGY ÉLD MEG JÓL”

Teicht Tunde es Radovics Kinga

Ehhez a mondathoz hasonló számos útmutatást kaptam egy hideg januári klub délutánján. Mondhatom, hogy akkor és ott melegség költözött mindenki szívébe és lelkébe. A program változatos volt és mi befogadóak.

Újra látni azokat az embereket, akiket kedvelek és összeköt egy közös cél, hasonló gondolkodás, nagyon felemelő volt.

klub3Az első előadást Hertlik Anna - sokunknak csak Nani - kezdte, aki a mi csapatunk lelki angyala. „A lélek hatása a szervezetre” című előadásában számos olyan mondatot hallottam és írtam is le, ami ahhoz kell, hogy megtanuljuk: a lelkünket is ápolni kell nemcsak a fizikai testünket. Hiszen - a TEST-SZELLEM-LÉLEK - így vagyunk mi egy EGÉSZ.

Beszélt a stressz hatásairól a szervezetre. Elmondta, hogy pl. egy betegség akkor alakul ki, ha az ember nem bír megbirkózni a problémáival lelki szinten. Így kedves Olvasó figyelj a lelkedre és tanuld meg kezelni a stresszt! Igaz, ez nagy munka de úgy gondolom, minden tanulható és beépíthető.

A következő előadás Heller Lilla szülésznő, Egészségügyi Team tagtól hallottam, aki a csodálatos NAHRIN termékek világába kalauzolt el minket. Narosan Áfonya vaspótló, energiát adó, Echinacina immunerősítő, Articsóka májméregtelenítő… mind egy kincs, amelyek sejtszinten hatnak a szervezetben. Elmondta, figyeljünk oda másokra, amin mi is tudunk segíteni, mert ilyenkor magunkkal is jót teszünk.

Radovics KingaRadovics Kinga szponzorom következett, megspékelve még három Nahrin csodával Narosan Red berry, Vivi Aloe, Író. Ismét megerősített abban, hogy ezek a készítmények mennyire sokrétűek, tiszták és univerzálisak, hiszen nem csak egy problémára alkalmazhatóak. Kinga elmondta, hogy a betegségek MEGELŐZÉSE a fontos. Kiemelte, hogy itt van az influenzajárvány ebben a tavaszias télben, így figyeljünk magunkra és társainkra is.

finomsagokEzután elkalauzoltak minket Nanival az ízek világába, és kóstoltunk egészségeset és finomat. Nahrin fűszerek kísérték az ízhatásokat igazi látványos, ötletes megoldásokkal. Nekem kifejezetten a kemencében sütött padlizsánból készült krém volt a kedvencem, nem bírtam abbahagyni, olyan finom volt, de ezen kívül répakrém házi készítésű majonézzel, fűszerekkel és sok- sok zöldségöntettel emelte a délután fényét.

Igazán jól éreztem magam vendégemmel, Mikóné Marcsival, és megbeszéltük, hogy a következő klubra is együtt megyünk. Pozitívságot, feltöltődést és tudást kaptam ezen a délutánon, hálás köszönet az előadóknak!

„Mosolyogj és a világ is visszamosolyog RÁD”

Szeretettel:
Teicht Tünde
Életvezetési Tanácsadó, Dorog
70/411-9059

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.