Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„VAN ÚJ A NAP ALATT”

DSC09257

Elkísértem Karasszon Esztert a Csupaszív csapat veszprémi csoporttalálkozójára. Tudtam, hogy dr. Harsányi Edit lesz az egyik előadó, illetve Eszter és Németh Zsuzsa is beszélni fog.

Amikor a doktornő elkezdte az előadását és kiderült, hogy a TOP  10-ről fog beszélni, hát bizony ásításra tátottam a számat, gondoltam magamban egy ilyen régi bútordarab, mint én már nem fog újat hallani, mert ezek a termékek régóta élharcosok, sokat hallottam róluk, illetve sokat tudok róluk.

DSC09240Szóval ásításra tátottam a számat és úgyis maradt, de a csodálkozástól. Elképesztő, hogy még mindig lehet újat mondani, pl. az Eucasol sprayról, miszerint a cukorbetegség gyógyításához is hozzájárul. De megdöbbentő, hogy még mindig van új a nap alatt. 

Tátott számat Eszter sem csukta be, mert a Halolaj kapszuláról tartott eszmefuttatása valóban „olaj volt a tűzre”, ami az előadásának a mottója is volt egyben.

Németh Zsuzsától kaptam meg azt a mondatot, amit Edit a végén mindenkitől kérdezett, hogy melyik az a mondat, gondolat, amit magával visz a kedves vendég a rendezvényről.

DSC09242Zsuzsa megkérdezte, hogy milyen szívvel gondolok arra, aki engem megismertetett a Just-Nahrin programmal, termékekkel. Elgondolkodtam egy kicsit, mert el kell vonatkoztatnom Mártikától, mint testvéremtől és meg kell mondanom, nagyon hálás szívvel, hiszen ha végig gondolom, hogy több mint 10 éve hány termék épült be az életembe, újra csak a számat tátom. 

Ha én hálás szívvel gondolok arra, aki idehozott. Vajon miért nem gondolom, hogy rám is hálás szívvel gondolnak azok, akikkel megismertetem cégünk  egészségőrző programját, lehetőségét? Zsuzsa kérdése felrázott és újra rádöbbentett arra, hogy mekkora felelősség  olyan  ismeret birtoklása, amit nem próbálok meg továbbadni, pedig az embereknek rendkívül hasznos lehet.

Örülök, hogy elmentem, mert megtapasztaltam, hogy az emberek örülnek nekem, én is örültem a kedves ismerős arcoknak. Edit jó értelembe vett „harsány” lelkesedése ragadós. Láttam a vendégeken, hogy termőtalajra hullott a vezetők tanítása, biztatása.

Nagyon jó hangulatú, vidám találkozó volt, legközelebb is elmegyek.

Mindenkit biztatok a közösségi alkalmakra.

Vargáné Nagy Judit

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok