Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉVINDÍTÓ KULCSEMBER TALÁLKOZÓ

tatai kulcsemberek

Az átlagos delfinek a finom meleg tengerben úsznak a boldogságban, mi "Életfa Delfinek" a zimankós, téli hidegben is remekül érezzük magunkat, különösen akkor, ha együtt lehetünk a társainkkal!

Ma egy ilyen kellemes délutánt tölthettünk együtt szponzorunk, Hegyi Gyöngyi Évnyitó Kulcsember Találkozóján, Tatán.

Aki ismeri Gyöngyit, tudja, hogy állandóan megújul, és ezt a megújulást, frissességet a vezetői tanításába is folyamatosan beleviszi. Éppen emiatt a csodálatos képessége miatt volt a mai Kulcsember Találkozó is rendhagyó és igen motiváló. 

megsemmisitesÉn számokat, tervezést, statisztikákat vártam, ehelyett egy libabőrözős, meghatódós, önmagunkkal való szembenézős, őszinte találkozón vehettünk részt. Számomra sokkal motiválóbb volt így lezárni a tavalyi évet, megnézni, hol van a kiindulási pontom, leírni és megsemmisíteni a visszatartó tényezőket, megtalálni magamban az értékeket, és megtervezni a szebb jövőt.

Különleges élmény volt a mai nap, és remélem, hamarosan a mindannyiunk mellett üresen álló széken egy-egy új Delfin palánta ül, hogy ők is a legösszetartóbb és legeredményesebb csapat tagjaként velünk együtt vigyék hírét az immár 15 éves Életfa Programnak.

Köszönöm, hogy ott lehettem és teszek azért, hogy a következő Kulcsember Találkozóra is kiérdemeljem a meghívást. 

Szeretettel:
Tóth Andrea
Életvezetési Tanácsadó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok