Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAPSUGARAS ÉVINDÍTÁS

Napsugar csapat 20150101

Hagyomány.
Mit is jelent ez a szó? A folytonosságot, a melegséget, a biztos kapaszkodót, valamit, ami jó, valamit, amit újra és újra megteremtjük, ragaszkodunk hozzá, örülünk neki…

A mi életünkben egyik ilyenné, hagyománnyá vált dolog a január 1-i nagytemplomi Újévi Koncert közös megélése. Szeretjük, várjuk, együtt örülünk neki, hagyjuk, hogy átjárjon először a zene, majd az együttlét varázsa. Ez már a mienkJ
Milyen érdekes! Igaz, nincs mindenki a képeken, de 2015. 01. 1-én 11-en gyűltünk össze a Napsugár Csapatból az év köszöntésére!
Íme, néhány „örömmorzsa”, amit szeretettel továbbítok Neked: 

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője

Alig zártuk le a 2014-es évet, de máris elérkezett a Napsugár Csapat első klubeseménye.
Újév napján a debreceni Nagytemplomban élvezhettük a Kodály kórusnak, a Kodály Filharmonikusok rézfúvós együttesének, valamint Somogyi-Tóth Dániel orgonajátékának varázsát.
A klubban már évek óta hagyomány az Újévi hangverseny, de én most először vettem rajta részt. Elhihetitek, hogy csodálatos élmény volt a legjobbakat hallgatni, így együtt, különösen!
Ma ők is „Napsugarak” voltak, mert ragyogást vittek az összes hallgató szívébe."

Demeter Enikő

Czirjak Ildiko

Ahogyan a harsonaszó, úgy jutott el hozzám a gondolat, hogy 2015-öt írunk, és szakítottunk időt egymásra már az év első napján! Egymásra, hogy személyesen kívánjunk minden szépet és jót! Ennél jobban nem is fejezhetnénk ki a törődést, amelyet baráti társalgással koronáztunk meg a koncertet követően, forró italokat szürcsölve.

Czirják Ildikó

Soos Judit

Az új esztendőt régi, kedves barátaink körében köszöntöttük a debreceni Református Nagytemplomban tartott ünnepi koncerten. Ilyenkor, az újév hajnalán minden ember egy kicsit elérzékenyül. Aznap este ez velünk is megtörtént.
Nem hiszem, hogy van szebb annál, mint amikor az ünnepi, meghitt pillanatokat azokkal oszthatod meg, akik a mindennapjaidnak is részesei.
A Nagytemplomban minden hatás felerősödik, felfokozódik. Bölcskei Püspök Úr istenhitünkről és létünkről szóló, megrendítően szép szavai után meghatódva, közösen elénekeltük a Himnuszt.

Az emelkedett hangulatot a helyszín mellett az újévi koncert műsorszámai tették igazán felejthetetlenné. Többek között Clark, J. S. Bach, Vivaldi és Kodály remekművei csendültek fel, s ami igazán mélyen megérintette hittel teli lelkünket, az az orgona mély, fenségesen szóló hangja.
Örültünk a közös élménynek, az együttlét örömének még úgy is, hogy a koncert utáni beszélgetésen már csak lélekben vehettünk részt.

Ezekkel a sorokkal kívánunk Mindenkinek reménnyel teli, békés, boldog új Esztendőt!

Soós Judit és Sándor Judit
(Anya és lánya)

Jó érzés volt! Jó volt együtt lenni a rég nem látott kedves Életfásokkal, s együtt kezdeni az új évet!
BUÉK. 2015!

Győrfy  Erzsébet

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok