Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

10 ÉVES KLUB-SZÜLETÉSNAP

10 eves a napsugar klub debrecenben

Kedves Olvasó!

Elkészültek a képek, beérkeztek a szeretetteljes gondolatok… Fogadd szeretettel az emlékkönyvi bejegyzéseinkkel tarkított, 10 éves képes Klubszületésnapi beszámolónkat!

Szilágyi Ildikó

Klubvezető

Kedves Napsugarak!

Nagyon örülök annak, hogy a debreceni klubotok 10 éve képviseli az Életfa Programot! Az elmúlt évtizedben emberek, családok tömegeinek adtatok otthont, szeretetet és olyan tudást, amit sehol máshol nem kaphattak volna meg.

Ti „Napsugarak” vagytok, fényben éltek, ragyogtok, mosolyogtok. Gondoljatok arra, hogy az országunkban sokan élnek úgy, hogy nem jut el hozzájuk a „fény”.

Nem ragyoghatnak, nem mosolyoghatnak, pedig nagy szükségük lenne rá.

Találjátok meg az ilyen társaitokat, és a „sugaraitokkal” gyújtsatok világot az ő lelkükben is! Teremtsetek további értékeket az emberek életében!

Boldog születésnapot kívánok!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Köszönöm, Ildikó, hogy a "Napsugaraid" közzé tartozom!

Az első Klub napom szeretetben, boldogságban, és nem utolsó sorban a befogadásom szeretetében telt. Hihetetlen érzés köztetek lenni, most már tudom mit hagytam ki. Köszönök mindent! A befogadó ceremóniai ajándékot, amit kaptam (Fokhagyma fűszer), a díjakat, amiket ezzel együtt kapok, a belépő jegyet, ajándékot, mert tag lettem.

Egy olyan közösségnek lettem a tagja, ami az EGÉSZSÉGŐRZÉSBEN, KOZMETIKÁBAN, GYÓGYÍTÁSBAN, és még sorolhatnám, mennyi mindenben élen jár!  Ez az Életfa Program, a Napsugár Csapat!...

KÖSZÖNÖM, HOGY NEM HAGYTÁL… HÍVTÁL, SEGÍTETTÉL, SEGÍTESZ, SEGÍTENI FOGSZ mindig! A 10 éves szülinapotokkal indultam, és néztem azokat, akik 10-11 éve a Klubotok tagjai.... csoda! Gratulálok ehhez is! Sokat köszönhetünk Neked....

Hajrá, mondom magamnak: megérkeztem... Jó helyen vagyok!!!

Puszi: Burger Éva

Napsugár Szülinapra...

Eljött hát a Napsugár születésének napja,

Midőn még az Éj is fényesebb csillagokkal az eget kirakta.

Beragyogta az eget, Holdat, s a Napot.

Így Napsugár csapattal az Élet csak arathat ott... (Tóth Andrea)

SZI 0253

10 éves a Napsugár Klub!

Tíz év sok idő. Viszont elszáll egy pillanat alatt. Egy ember életében nagyon meghatározó is tud lenni. S egy pazar és emberi értékekben is tündöklő szülinapi partyn vehettem részt. S mikor megkérdezte Szilágyi Ildikó, hogy: „mit ad neked ez a klub, s miért jársz ide?” azt feleltem: „Adok-veszek, információt; értéket!!! Emberi értéket!” Mivel egy múlt századi Oscar Wilde idézet szerint: „Manapság az emberek ismerik mindennek az árát, de értékét nem.”

Viszont ebben a klubban igazán emberi értékeket lehet találni, adni és kapni, a tanulni, az (testi, lelki és társadalmi) egészséget magasabb szintre emelni és megőrizni – ezáltal gazdagodni minden téren… s RAGYOGNI!!! :)

Köszönettel: Tóth Andrea

Napsugár ajándék….

Kérj csak amit lehet.

Szépséget?! Mosolyt?! S értékeket?!

Adok, mit csak adhatok.

Szépséget, jóságot és „egészségbirtokot”.

Légy hát jó gazdája, míg csak lehet.

A Napsugárcsapat így gazdagítja éltedet... (Tóth Andrea)

Jó volt együtt lenni, látni az ismerős arcokat! Jó volt tudni, hogy van egy "nagyobb" csapat, akik bár nem járnak rendszeresen Klubba, mégis velünk vannak. Sajnálom, hogy néhányan nem tudtak osztozni a jókedvben, vidámságban...

Dr. Horváth Andrea

Megint jó volt Veletek NAPSUGARAK!

10 év... Szilágyi Ildikónak gratulálok a kitartó munkájához, hogy ilyen nagyszerűen összetartja a Csapatot! Dr Harsányi Edit is megtisztelt minket a jelenlétével, aki példamutató, és jó humorú ember, csak tanulni lehet Tőle! Felidéztük a régi szép éveket és egy kicsit a jövőbe is tekintettünk. Humoros játékra is sor került, jó volt látni, hogy a lelkében mindenki fiatal. Soós Judit csoport társunk ismét elbűvölt csodálatos hangjával."Miért szeretlek" jó volt egymással őszintén szembe nézni. Az est végén megvendégeltük egymást a magunk készített sok finomságokkal, ami Nahrin termékekkel volt fűszerezve. Na, és az elmaradhatatlan születésnapi torta, amin most tíz gyertya volt. Sok ilyen SZÜLETÉSNAPOT kívánok Magunknak! Szép volt! HAJRÁ NAPSUGARAK!

SZI 0006Borsodi Eszter

Nagyon jó volt együtt ünnepelni, és felidézni az elmúlt 10 év szép emlékeit. További sok sikert kívánok a Napsugár csapat minden tagjának!

Furkóné Marika

További sikeres munkát kívánok ennek az igazán összetartó csapatnak!

Dr. Fülöp László

A születésnapi Klub találkozóra kislányommal együtt mentünk. Mindketten jól érzetük magunkat ezen a születésnapi "partin". Volt részünk játékban, éneklésben ajándékozásban és köszöntésben. Nem maradhatott el a születésnapi torta sem, amit Ildikó saját maga készített.

Ildikó néhány kép segítségével próbálta az elmúlt 10 évet megmutatni nekünk is, akik csak rövid ideje vagyunk tagja ennek a csapatnak.

Remélem a 20 éves találkozón már rólunk is sok kép ott lesz!

Boldog születésnapot Napsugár Csapat!

Bogdánné Marika

Először is nagyon boldog születésnapot kívánok! Kedves Ildikó! Legyen még több örömed, energiád, jó egészséged a szeretettel és odaadással végzett munkádban!

A tíz éves jubileumi klub rendezvény – a szokásnak megfelelően – igényesen, színvonalasan került megrendezésre. Eszterke összefoglalójában szinte mindenre kitért, amellyel én is azonosulok. Nekem nagyon tetszett az Andrea által készített – a Just-Nahrin termékekkel kapcsolatos játék. A szünetben jó volt visszatekinteni Ove által szerkesztett korábbi találkozók videóját.

Szeretettel üdvözöllek Benneteket: Szegediné Ili

"Mindig beteljesedik, amire lasszót vet égő fantáziád. Életfa nő belőle. Leszüreteled a magját. Teremtő mágus vagy. Jól válaszd meg vetésed talaját." Szepes Mária

Dr. Harsányi Edit
 
Köszönöm mindannyiótoknak a szívből jövő gondolatokat, a szép érzéseket! Alkossuk együtt a következő évtizedünket! 
 
HISZEK A MUNKÁNKBAN, HISZEK A MEGTEREMTETT ÉRTÉKEINKBEN, HISZEK AZ IDŐ BIZONYÍTÓ EREJÉBEN, HISZEK MAGUNKBAN, HISZEK A PÉLDA EREJÉBEN, HISZEK A JELENÜNKBEN, ÉS HISZEK A JÖVŐNKBEN!
 
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Klub Vezetője
20 9 519 908
További képek:
Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok