Menu

just logo uj     nahrinlogo       

A+ A A-

STARTKÉPZÉS - IV. MODUL, HAJDÚBÖSZÖRMÉNY

csoportkep hb startkepzes

Kedves Olvasónk!
Dr. Sóvágó Judit startolónkról érdemes tudni, hogy igényes termékfogyasztónk, sikeres nagykövetünk eredményes termékajánló, és amit ígér azt 101%-ban teljesíti.

Kedves Doktornő!
Nagyon örülünk, hogy Te is a Csupa Szív csapat munkatársa vagy, érzéseid gondolataid megosztottad, ezzel is segíted a Nagycsapatunkat!

Szeretettel és bizalommal:
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életvezetési-tanácsadók
70/4572721     70/4572723

2014.szeptember 23-án került sor Hajdúböszörményben a Startképzés IV. moduljára.
3 nappal korábban, a Just Konferencián néhányan már azon sajnálkoztunk, milyen kár, hogy utolsó alkalommal leszünk így együtt.
Sajnálkoztunk, igen, mert olyan jó hangulatban teltek a képzések, hogy szívesen járnánk tovább is.
Erzsike és András a megszokott szívélyességgel fogadott bennünket. Most is, mint minden alkalommal, igyekeztek otthonossá varázsolni a termet az otthonról hozott terítővel, virágokkal és az őszt idéző hangulatos asztali kompozíciókkal.

András Napóleon Hilltől kölcsönzött bevezetője után a vállalkozás indításának adminisztratív és üzleti lépéseiről beszélt. Ezt követően Erzsike vezetett be minket az üzletépítés technológiájába, különös tekintettel a tisztességes (!) hálózatépítés technológiájába.

Szünet után összefoglalták röviden az I-IV. modul anyagát, majd 7 kérdésre kellett választ adnunk. Mindenki elmondta, milyen szintre szeretne eljutni, miért kezdett el foglalkozni ezzel a tevékenységgel, hogyan akarja csinálni, mennyi jövedelmet szeretne elérni havonta, ehhez milyen feladatokat kell elvégezni, mennyi időt tud rászánni az ezzel való foglalkozásra, és hogy milyen embereket képzelünk el a csapatunkban.

Felhívták a figyelmünket Andrásék arra, hogy a Startképzés után is és mindig nagyon fontos a szponzorunkkal való együttműködés, hiszen Ők tudnak nekünk segítséget nyújtani.

Erzsike végül feltette nekünk a kérdést, hogy: - Mikor induljunk el?
A válasz: -M O S T!

Nagyon sokat tanultunk Andráséktól, köszönjük Nekik, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy el tudjunk indulni a célunkat megvalósítani!

Nagyon jól éreztük magunkat a társaságukban, hiszen sugárzik Belőlük a harmónia, a megértés, a szeretet, a segítőkészség, a boldogság.

A búcsú azért nem volt túlságosan nehéz, mert tudjuk, hogy október 11-én, a Igazgatósági Egészségügyi Konferencián  újból látjuk egymást.

Dr. Sóvágó Judit

További képek a képzésről:

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=HPd5HsJvtAFfp%2Bcj%2FGECWzF4Cs64s3TjHoAbS%2BJZwjBz6tsR317jVRq%2FHwLdVEors9Ljh9a9tag8QPvG8FTOtA%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>