Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

STARTKÉPZÉS HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN

Andras es Erzsike

A hajdúböszörményi Startképzésre munkatársainkkal megsokszoroztuk a tenni akarók számát. 11 fő vett rész az Életfa Program Startképzés I-es modulján.

Mi trénerek nagyon örültünk annak, hogy a munkatársaink ilyen jó embereket készítettek fel a Startképzésre. A hallgatók elkötelezettsége abban is látszott, hogy pontosan érkeztek,100%-ban figyeltek, jegyzeteltek. Csak így tovább!

Mi Erzsikével azon dolgozunk, hogy ti is messzebbre lássatok, akárcsak a többi vásárlónk. Ezért arra kérünk Titeket, hogy készítsétek el a szponzorotokkal az évből megmaradt 4 hónapra a célkitűzéseiteket és a terveteket: hova akartok eljutni az Életfa Programmal?

Mert akarat nélkül nem megy! És ha akarjátok, higgyetek is abban, hogy megcsináljátok! Mától pedig kezdjétek el lépésről-lépésre, napról-napra, nagyban gondolkodva megvalósítani azt, amit akartok!
Sok sikert az eredmény-orientált munkához, ami sikerek sokaságát ajándékozza Nektek!
A következő Startképzésig sokszorozzuk meg az aktív létszámunkat, a tenni akaró társaink számát! Vonzzuk be azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkoznak az egészségről, az életminőségről és a magyar értékekről, mint mi! Keressétek meg őket, és találjátok is meg őket!

csoport

Aki keres, az talál! De csak az talál, aki keres!

1hét múlva Szeretettel és bizalommal várunk!

Baloghné Erzsike és András

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok