Logo

A BUDAPEST TELEVÍZIÓBAN JÁRTAM

szi bptv

Csütörtökön 14 és 15 óra között, bár műsorvezető leszek a www.bpetv.org-on, jómagam is a legnagyobb szakmai alázattal sajátítom el régi kedves, debreceni ismerősöm Életfa Egészségőrző Programjának fő elveit. Köszönöm Ildikónak hogy elfogadta a felkérésemet. Kérem a kedves nézőket, tanuljunk együtt Tőle.”

Ezekkel a megtisztelő, kedves szavakkal harangozta be Szöőr Anna a velem készített interjúját!

Facebook. Milyen jó is, ha jól használjuk! Ismeretségek, kapcsolatok szövődhetnek, és régi ismerősök találhatnak egymásra. Ez történt velünk is! Nagy boldogság volt számomra, mikor már telefonon, Anna arról kezdett faggatni a hosszú évek kapcsolati szünete után, hogy mondjam már el, mi is ez az Életfa Program? Mi ez pontosan, ami a közléseim, cikkeim, megnyilvánulásaim alapján csakis valami jó lehet! Néhány mondat után azt kérdezte, mesélnék-e erről a TV műsorában, a Budapest Televízióban, hiszen sokaknak adhat útmutatást, reményt, testi, lelki egészséget, amit képviselek.

Az első felajánlott időpontját nem tudtam elfogadni, hiszen éppen Vezető Képzésem volt Miskolcon, de a következő csütörtökön már készen álltam az interjúra.

Együtt utaztunk a stúdióba, és miután bemutatott a tulajdonosnak és a stábnak, mindenféle sallang, és különösebb előkészület nélkül, el is indult a közvetlen, oldott beszélgetés.

Nagyon élveztem. Anna, a kívülállók rendkívül érdeklődő, elgondolkoztató, őszinte kérdéseivel bizony, alkalmanként feladta volna a leckét, ha nem arról kellett volna beszélnem, ami nap, mint nap meghatározza a gondolkozásomat, a cselekedeteimet, arról, ami nem más, mint az életem.

Szinte észrevétlenül telt el az egy óra. A beszélgetés végén, az operatőr arról faggatott, mikor lesz a legközelebbi Budapesti Klub, aztán egy kedves üzenet várt egy erdélyi Facebook-os ismerősömtől, Moldován Szabolcstól. Ezt írta:

„Megnéztem az adást. Most már tudom, hogy miről szól az Életfa Program. Nagyon átjött a pozitív energia, a műsor végére teljesen fel voltam töltődve!”

Bevallom, én is! Köszönöm szépen a felkérést, a lehetőséget, kedves Anna! Remélem, ez a beszélgetés is hozzájárult ahhoz, hogy minél többen megismerhessenek, és megszerethessenek bennünket, hogy minél mélyebbek és szerteágazóbbak lehessenek az Életfánk gyökerei, és minél terebélyesebb a lombja!

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
Vezető Tanácsadó, Tréner
A Napsugár Csapat Vezetője
20 9 519 908

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.