Logo

ÉLETFA PROGRAM ALAPKÉPZÉS – EGY ÉLMÉNY

epa2

Véletlenek pedig nincsenek. Örömek, ajándékok annál inkább!

Rá kellett jönnöm, a Facebook, ez a sokak által kevésbé értékelt közösségi portál sok meglepetéssel ajándékoz meg, ha jól használod! Nagyon hálás vagyok neki a sok szép új kapcsolatomért, ismeretségért, amiből jó néhányan már a Napsugár Csapatot gazdagítják!

Hálás vagyok az onnan jövő sok pozitív gondolatért, az érdeklődésekért, a hálás köszönetekért

Fogadd szeretettel új munkatárs jelölt Csapattagunk mai ÉPA után küldött levelét! 

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője, tréner
06 20 9 519 908

Kedves Ildikó!
Köszönöm, hogy részt vehettem a mai Just- Nahrin minőségi Alapképzésén!

Lenyűgözött az interaktivitása, ahogy magaddal tudtad ragadni a hallgatóságot és amennyire érdeklődve kérdeztek az elhangzott témákkal kapcsolatban.

Nagyon jó ötlet volt az Életfa Himnusz eléneklése a legelején, hogy elmesélted a születését!

Megtörte az ismeretlenség jegét, felolvasztotta a szíveket, ahogy aztán teljesen magától értetődően, kézen fogva énekeltük.

Szinte félelmetes volt, ahogy már a személyes bemutatkozásokon mennyire őszintén nyíltak meg, és milyen szeretettel beszéltek eddigi munkájukról, illetve elkövetkezendő terveikről a jelenlevők. Mintha nem is egy oktatáson, hanem egy baráti összejövetelen vettünk volna részt, noha legtöbben most láttuk egymást először.

Észre se vettük, hogy milyen gyorsan elrepült az idő, és sajnos már búcsúzkodnunk kellett egymástól. Mi még szívesen hallgattunk volna tovább.

Összefoglalva a mai rohanó világunkban eddig elképzelhetetlen volt számomra, hogy egy ilyen előadást ennyire érzékelhetően áthassa a közösség szeretete és békés, boldog légköre, a motiváció ereje.

Ezért ismételten köszönöm Neked, hogy részt vehettem ezen a fantasztikus napon! További sikereket kívánok és szeretnék még minél több ilyen lelkileg is felemelő találkozón részt venni, tanulni, hogy én is továbbadhassam!

Az is egy csoda vagy talán a sors, hogy több évtizedes hallgatás után a Facebook-on találtunk ismét egymásra és vettük fel a kapcsolatot!

Akkor ugye 18-án, a Klubban folytatjuk?

Szeretettel:
Csaba Béla, újdonsült Napsugár Csapat tag

További képek a képzésről:

epa1.JPG epa3.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.