Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK A NYÁRINDÍTÓ DELFIN KONFERENCIÁNKRÓL

jns konf.bp-334-130216 webA csapat ereje igazi kincs, főleg ha minden ember a saját értékét tudja adni. Így van ez, haa gondolatok egy hullámhosszon vannak és találkoznak egymással. Az Életfa Program Neked is biztosít ilyen lehetőséget, ha aktívan akarsz részt venni benne.

Fogadjátok sok szeretettel csapatom tagjainak élménybeszámolóját a tatai Nyárindító Delfin Konferenciáról!

Baráti üdvözlettel:
Tóthné Cserhalmi Mariann
Életvezetési tanácsadó, Életfa Program
20/549-15-99

VISSZAEMLÉKEZÉS EGY SIKERES NAPRA 
A tatai Életfa Delfineknél mindenki tudja, hogy mindig szívesen veszek részt a Gyerek Klub munkájában. Ezért örömmel vettem, amikor klubvezetőnk, Tóthné Cserhalmi Mariann szólt, hogy a nyári szünet előtti utolsó tatai Konferencia alatt ismét számít rám a Gyerek Klubban.
Hegyi Gyöngyitől megtudtam a fő irányvonalat. Idézem: "Május lévén legyen az Anyák napja és a Gyerek nap. A részleteket rád bízom."
Örültem ennek a bizalomnak, hiszen ez azt jelentette, hogy eddigi munkálkodásommal sem vallottam szégyent.
A tervemben szereplő színes csuhé virághoz és kollektív munkaként készítendő Életfa képhez szükséges dolgokat már napokkal előre összekészítettem. Szombaton az Életfa Himnusz eléneklése után elvonultunk a szokott termünkbe, és mielőtt elkezdtünk volna dolgozni odaadtam a gyerekeknek az általam készített similabdákat. Ezzel szerettem volna meglepni őket Gyereknap alkalmából, és azt hiszem sikerült is.
A játék kipróbálása után sok-sok önarcképet rajzoltak a szorgos kezek, amelyeket egy virágalapra ragasztva tettünk föl az Élet-fára. Elismerésként egy a régi viaszpecsétek hangulatát idéző betűmatricával jutalmaztam a kis művészeket, ami doppingszerként hatott rájuk. Többen a családjuk többi tagját is lerajzolták, így téve még gazdagabbá és díszesebbé a közös képet. Akik a rajzolással elkészültek szemet gyönyörködtető virágokat készítettek csuhéból. Jó volt látni a gyerekek arcán a sikeres munka utáni elégedettséget és örömet sugárzó mosolyát.

Régi bevett szokás szerint a Konferencia zárása előtt a gimnázium dísztermében okosodó felnőtteknek megmutattuk az elkészült munkákat.

Sikerült óriási meglepetést szereznünk azzal, hogy a virágokat a gyerekek az Édesanyjuknak és a Nagymamájuknak ajándékozták. A közösen készített Életfát pedig a gyerekek Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak ajándékozták.

Úgy gondolom, hogy a mai nap is sikert, örömöt, vidámságot adott a gyerekeknek és nekem is. Úgy érzem, hogy a Gyerek Klubban eltöltött 4 év munkája nem volt hiábavaló. A gyerekekkel szívesen vagyunk együtt. Tudjuk, hogy mindig történik valami érdekes. Olyan, amire még hetek múlva is szívesen emlékezünk vissza. A szülők pedig minden figyelmüket a Konferencia előadásaira fordíthatják, mert tudják, hogy csemetéjük biztonságban, barátok közt és vidám játékkal töltik az idejüket.

Köszönöm minden gyermek és felnőtt szeretetét, bizalmát. Remélem, hogy még sok alkalommal lesz lehetőségem arra, hogy ily módon is segítsem az Életfa Program munkáját!

Kecskés Elekné Ildikó
A tatai Életfa Delfinek tagja,  06 70 7704622 

 


 

Izgatottan vártam a Delfin Csapat Konferenciáját. Csak jóra számíthattam, hiszen a februári konferencián döntöttem el, hogy csatlakozom a csapathoz. Igaz, az idő hűvösre fordult és fáztunk is egy páran, de az előadások forró hangulata feledtették velünk ezt egy időre.

Radovics Kinga volt a háziasszony, és a tőle megszokott lendületes formában vezényelte le a rendezvényt. Igazgató Úrtól sokat tanulhattunk, milyen egy igazi csapat, és csapatjátékos.

Hegyiné Gyöngyitől megtudhattuk kedvenc termékeit és azt is, hogy a Guarana dropsot meg kell MENTENI!

Dubniczky Ildikó napsütést és meleget varázsolt ebbe a gyönyörű terembe. Nyarat idéző előadásában megtudhattuk, mire is figyeljünk fokozatosan, ha a napon tartózkodunk, hogyan óvhatjuk meg saját és családunk bőrének egészségét.

Majd a honismereti szirom keretein belül az Eötvös Gimnázium múltját és jelenét tárta fel előttünk Kéringer Gézáné Erzsike.

Dr. Rovács Melinda gyermekorvos a Metabolikus X szindróma veszélyeire hívta fel a figyelmünket. Sajnos ebben a betegségben Magyarország lakosságának a nagy része érintett. De megnyugodhatunk, mert számos készítmény van a palettán, ami megóv minket ettől a betegségtől.

A mozgás sem maradhatott ki a napból, ezért nagy köszönet Idrának.

Eljött a NŐK IDEJE... Tóthné Cserhalmi Marianntól megtudhattuk, hogy mi nők is képesek vagyunk arra, hogy sikeresek legyünk az üzleti életben. ,,Az egész jövődet meg tudod változtatni, lassan... biztosan... határozottan!,,

Végül, de nem utolsó sorban a Delfinek vezetője, Hegyi GyöngyiGyere velünk és megismered a változás élményeit!” lelkesítő szavait hallgattuk mindannyian, és tudtuk, hogy a búcsú órája is eljön lassan. Egymás kezét fogva énekeltük az ismerős dalt.... „Sok fontos gondolat, mit megosztunk veled...”, „...ahol otthon és szeretet vár Rád.....”

"Aki ma elvet egy gondolatot, az holnap cselekedetet arat, holnapután szokást, általa pedig a jellemet, végül pedig a sorsát, a végzetét. Ám a szabad választás a miénk, mi határozzuk meg, mit akarunk teremteni.,, /Kurt Tepperwein/

Szeretettel:
Farkasné Kata
Életfa Delfinek Csapata
20/311-0443

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok