Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KÖZPONTI ÉLETFA PROGRAM ALAPKÉPZÉS MISKOLCON II.

EPA MISKOLC eloadok

Még mindig képzés! Olyan jó, hogy ennyien válaszolnak! No ez a felépítés, a szponzori munka! Sok kis szikra jelzi már a jelenlétét! 

Nézzük a további élményeket:

Sáfár Ágnes
A vasárnapi képzés sok erőt, lelkesedést adott. Eddig csak családomnak rendeltem a termékeket, de érzem a késztetést, hogy igenis segítsek más családnak is megtalálni az egészséghez vezető utat, és közben azért, hogy így egyre kedvezőbb áron vásárolok saját részemre.

Hasznos volt az üzleti tanácsadás, de a szívem csücske a termékek felhasználhatósága, információk a termékekről. Élveztem az előadás minden percét és miskolci képzéseken, előadásokon szeretnék továbbra is részt venni.

Binda Lívia
Nagyon jól éreztem magam az Alapképzésen, már az elejétől fogva, amikor is együtt, kézen fogva énekeltük el az Életfa Program Himnuszát! Egyből az az érzésem támadt, hogy igen, én jó helyen vagyok, egy olyan helyen, ahol mindenki számít és fontos! Mint egy család! És nem csak a lelkem kapott pluszt! Itt mindenkitől lehetett tanulni, mert mindenki a saját tapasztalatait osztotta meg a másikkal! Mindamellett, hogy egyes termékek új felhasználási módjait hallhattam (pl. Eucasol spray használata közösségi wc fertőtlenítésére, Red berry pánikbetegség gyógyítására, és a babaváró csomag...), megtanultam, hogy itt biztonságban vagyok! Én azért szeretnék ennek a csapatnak a tagja lenni, mert az egészség útját választottam! Fizikailag, mentálisan és lelkileg egyaránt! És mindezt itt megtaláltam! Ezért köszönöm, hogy van esélyem egy olyan jelent és jövőt kialakítani magamnak amilyenre vágyom! Köszönöm!

Karcza Sándorné Aranka

Köszönöm szépen a kedvességed megkaptam a leveled, amit nagy szeretettel fogadtam!

Amit a találkozó adott Nekem egy fantasztikus vasárnapi délelőtt, amit két olyan ember vezetett le, akiktől mindig tanulni lehet. Igaz már több Alapképzésen vettem részt, de mindig hallok új dolgot.

Mikor megtudtam az előadók nevét azt mondtam a lányoknak, hogy most kell elmenni, mert ezt nem szabad kihagyni, olyan előadást fognak hallani. A Doktornőről mindenki nagyon pozitív visszajelzést adott és imádják hallgatni. Editkétől is nagyon sok hasznos információt hallatom, amit be tudok építeni a minden napi munkámba. Újra megerősített abban ez a nap, hogy jó helyen vagyok. A cél hogy minél több embernek bemutassam a Programunkat.

Hogy miért érte meg eljönni? A tudatosság szem előtt tartása, a saját életemért csak Én vagyok a felelős! Ismét rávilágított ez a találkozó is. Amit a tanultakból csináltam, ami új dolgot hallottam átadtam és folyamatosan átadom az embereknek.

Nagyon köszönöm azt a szép vasárnap délelőtti napot! Örülök, hogy két ilyen nagyszerű ember társaságában lehettem, akiktől sokat tanulhattam.

Gerőcs Erika Szilvia
Köszönöm szépen a leveled és az emlékeztetőt! Nagyon jól éreztem magam és tanúságos volt számomra a vasárnapi nap. Voltak olyan információk, amiket eddig nem tudtam, de ennek tudatában most új megvilágításba került sok minden. Még egyszer köszönöm, hogy ott lehettem és tanulhattam tőletek.

Gerák Jánosné Erika
Vasárnap lelkesen megígértük, hogy válaszolunk a leveledre, ezt én most meg is teszem.

Köszönöm a vasárnapi napot! Egy nagyon könnyen emészthető, kellemes napot töltöttünk el együtt a központban, és mi az utazás ideje alatt is, az oda- és visszaúton hazáig, a szponzorunkkal Karczáné Arankával és utastársunkkal.

Megerősödött bennem az az érzés, hogy jó helyen vagyok, mindenképpen hasznosan töltöttem el ezt a pár órát.

Nekem ez volt a második nagyobb esemény, amin részt vettem. Az eddigi ismereteimet felfrissíthettem, hallhattam új dolgokat is, még azokról a termékekről is, amit már eddig használtam.

Megerősödött bennem, hogy az életmód változtatás, amit néhány hónapja kezdtem el - Karczáné Aranka és Dr. Molnár Ildikó segítségével -, jó út lesz saját és családom számára. Rajtam keresztül kis lépésekkel a családom tagjainak is megmutathatom a termékeket, már használnak is néhány dolgot. Közvetlen környezetemben is érdeklődnek, hogy mi az amit tettem azért, hogy láthatóan ritkább lett, illetve megszűnt a migrénes fejfájásom. (Még csak bő három hónap tapasztalata van mögöttem.)

Köszönöm a szép napot!

2014. június 15-én lesz a következő képzés Budapesten. Ez volt a kedvcsináló!

Taitosz szavaival búcsúzom:
„- Annyi baj ér mostanában, Taitosz…
- Forog a világ kereke, a bajok el fognak múlni. Panaszkodni könnyű, és a jót észrevenni nehéz. Mi lesz az örömeiddel, ha nem hagysz nekik helyet?”

EPA MISKOLC resztvevok

Hát mi az örömeinkre koncentráltunk rendesen!

Szeretettel:

Dr. Harsányi Edit Marianna
értékesítési igazgató

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok