Logo

EGY NAPOM A VENYIGE UTCAI ELŐZETESBEN

harsanyi edit eletfa program

Nem viccelek, tényleg ott voltam május 12-én hétfőn, csak nem mint elítélt. Volt, aki azzal viccelődött, hogy oda bemenni könnyű, de kijönni annál nehezebb! Jó volt belegondolni, hogy tiszta szívvel megyek be, bízom abban, hogy ki is jövök, de ha mégse, egy idő után ők akarják, hogy elmenjek, mert Nahrinban fognak fürdeni…

Egészségnapot tartottak a dolgozóknak. Előadások voltak Viselkedési függőség témakörben, ebből is idézek majd fontos részleteket.

Utána pedig jöttek a kiállítók, így az Életfa Program is, véradás volt, vércukor és koleszterinmérés, vagy leszűrték, aki akarta, hepatitis vírusra és AIDS-re.

Sokat tanultam ebből a napból.
- Rájöttem, hogy az „utcai harcosok” és a „smasszerok” között nem akkora a távolság, Mindketten sok elutasítást kapunk a „normális” emberektől. Az MLM a kereskedelemben az utcai harcosok kategória. Nincs védelem, nincsenek szabályok, csak az él túl, aki minden helyzethez azonnal, váratlanul tud reagálni. És a végén él! Nem sérül a lelke. Ráadásul az MLM-ben még a másik félnek is életben kell maradnia, sőt el kell érni, hogy akarjon velem együtt működni. A smasszer sem a kedvelt munkakör, nekik is fel kell készülni a támadásokra, elsősorban a fizikai épségük megóvására, de arra törekszenek, hogy együttműködés alakuljon ki.

Nagyon hálás voltam, hogy képviselhettem az Életfa Programot Ildikóval, Kingával és Tomival. Az külön ajándék, hogy ilyen fogadtatásban és elfogadásban részesültünk.

Gróf Széchenyi István szavaival búcsúzom: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.”   

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit Marianna
orvos-marketing igazgató

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.