Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

JNS HUNGÁRIA KFT. - A III. LEGFITTEBB MUNKAHELY

Legfittebb munkahely

2013. év végén elstartolt a Legfittebb Munkahely Felmérés, melyben a JNS Hungária Kft. dolgozói is részt vettek.

A kutatás a magyar lakosság munkavállalói rétegének szabadidős-sportolási szokásait, valamint a hazai, munkahelyi egészségmegőrzés és testmozgás támogatási attitűdöt vizsgálta.

Az ingyenes programra összesen 34 vállalkozás, szervezet és több ezer munkavállaló jelentkezett. Az egyéni sportolási szokásokra és a munkaadók támogató hozzáállására vonatkozó kérdőívet végül több mint két és fél ezren töltötték ki érvényesen.

A jelen gazdasági helyzetben kiemelt szerepet kap a munkaerő teljesítménye, ezért az egészségfejlesztés piacot befolyásoló tényezőként jelenik meg. Az egészségmegőrzésre irányuló hatékony beruházásoknak gyorsító, tovagyűrűző hatása van a gazdasági növekedésre, hiszen az egészséges munkavállaló jó mentális és fizikai állapotának köszönhetően hatékonyabb, koncentráltabb, innovatívabb és motiváltabb a munkavégzés során. Ráadásul a helyes életmódot folytató dolgozók esetében a betegszabadságok száma is jóval alacsonyabb.

A felmérés a magyarországi vállalatok munkavállalóinak fittségi állapotát vizsgálja. Feltárja a fejlesztendő területeket, és további testmozgásra ösztönzi az alkalmazottakat. Az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele a testmozgás és a helyes táplálkozás.

A HR kérdőívből kiderül, hogy a cég figyelmet fordít a munkavállalók egészségére. Az orvosi szűrővizsgálatokon kívül munkahelyi tornával és vitaminokkal igyekszik hozzájárulni a dolgozók egészségéhez.

A fő értékelési pontok alapján a JNS Hungária Kft. a következő eredményeket érte el:
-   Vállalati támogatottság: 94%
- Sportolás rendszeressége: 62% (azaz a válaszadók 62%-a sportol rendszeresen)
-   Elégedettség a támogatással: 80%

Így összességében a JNS Hungária Kft. a 2013. évi Legfittebb Munkahely Felmérés kisvállalat kategóriában a 3. helyezést érte el.

kupaNagyon örülünk a dobogós 3. helyezésnek, de 2014-ben megpróbáljuk elhozni az 1. helyet!

Mozgásra fel!

Draskóczi Szilvia

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok